BOXX-ok és kofferek.
A tökéletes munkahely szervezéshez

A Sortimo BOXX-ok és kofferek növelik a rendezettséget és ezáltal a produktivitást a mindennapi munka során, mivel segítségükkel az eszközöket és a szerszámokat tökéletesen lehet szortírozni, biztonságosan tárolni, továbbá könnyen és egyszerűen a munkavégzés helyére szállítani. A praktikus rendszerezésnek köszönhetően mobil műhelyét hatékonnyá teheti, hiszen gyorsan hozzáférhet eszközeihez, szerszámaihoz, hiszen nem kell időt töltenie felesleges keresgéléssel.

L-BOXX

Szerszámok, gépek és fogyóeszközök számára tökéletes tárolási lehetőséget nyújt

Vásárlás most

T-BOXX

Átlátszó fedelének köszönhetően tökéletes rálátást biztosít eszközeire

Vásárlás most

Fémkoffer

A fém koffer tartóssága és funkcionalitása teljesen egyedülálló

Vásárlás most

Betétek, betétdobozok

A betétdobozok kiválóak a kisebb alkatrészek rendezett tárolására

Vásárlás most

XL-BOXX

 A tágas koffer gépek és akkumulátorok tárolására

Vásárlás most

C-BOXX

Vödörszerű kialakítása miatt univerzális felhasználásra alkalmas: szerszámok, különböző anyagok és akár folyadékok is tárolhatók benne

Vásárlás most

SR-BOXX

A műanyag síneknek köszönhetően kitűnően integrálható a járműberendezés polcaira állítva vagy felfüggesztve, ezzel is helyet spórolva

Vásárlás most

i-BOXX

Az i-BOXX kis helyen is elfér és kisebb alkatrészek rendezett tárolására alkalmas

Vásárlás most

LT-BOXX

A fedél nélküli LT-BOXX a nagyobb méretű eszközök, anyagok tárolására alkalmas

Vásárlás most

LS-BOXX

Minden egyben! Tárolja egy helyen gépét, szerszámait és alkatrészeit

Vásárlás most

E-BOXX

Szállítmányozás során alkalmazható tartós, ellenálló dobozok

Vásárlás most

Az L-BOXX család

A praktikus szerszámkoffer

Az L-BOXX-ok az intelligens és egyszerű klikkrendszer révén intuitívan és másodpercek alatt kombinálhatók, összeilleszthetők egymással, illetve pillanatok alatt szét is választhatók. A Sortimo járműberendezésekbe a BOXX-ok teljes integrációja megvalósítható. Ez, valamint univerzális felhasználási lehetőségük a Sortimo BOXX és koffer rendszert egyedülállóvá teszik. 

Az L-BOXX család az integrált mobil megoldás a biztonságos és kényelmes szerszám szállítás érdekében. Ezért a kedvelt L-BOXX rendszert számos neves partner használja szerszámai és eszközei tárolására, szállítására. A Bosch, a Gedore és a Hilti csak néhány olyan partner, akik szintén az L-BOXX család standard méreteit használják a saját koffereikhez.

L-BOXX G4

 • Optimalizált klikkrendszer: több BOXX összekapcsolása egy kézzel. 
 • Integrált betétbox elosztás: a tökéletesen szervezett kis alkatrész szállítás betétdobozokban.
 • Időmegtakarítás és egyszerű kezelés:  azonnali hozzáférés a tartalomhoz, akár több összerakott BOXX esetén is.
 • Lopás elleni védelem: egészen egyszerűen megoldható a BOXX-ok gyors védelme egy lakattal vagy acélsodronnyal több összekötött BOXX esetén is. 

102-es és 136-os méretben kapható.

L-BOXX G

 • Hatékony és gazdaságos: Átlátható és biztonságos szerszám, gép és egyéb eszköz szállítás. 
 • Zökkenőmentes mobilitás koncepció: A teljes L-BOXX családdal összekapcsolható és kompatibilis a Sortimo termékportfólióval. 
 • Munkahelyszervezés:  A tartozékok széles választéka révén a teljes tartalom átlátható és azonnal megtalálható. 

238-as és 374-es méretben kapható.

LT-BOXX G

 • Rugalmas használat: Nagyméretű anyagok egyszerű és gyors be- és kipakolása a felhasználás helyére történő szállításhoz. 
 • Mobilitás: Távolra kihajtható fogantyú nagyméretű anyagok szállításához. 
 • Tökéletes kompatibilitás: A teljes L-BOXX-családba és a Sortimo járműberendezésbe zökkenőmentesen illeszkedik.

106-os,132-es, 238-as és 374-es méretben kapható.

LS-BOXX G

 • Kompakt egység: kis alkatrészek, gépek és szerszámok tárolása és szállítása egy kofferben.
 • Funkcionalitás: a különböző rekeszek i-BOXX-ok tárolására alkalmasak, továbbá terjedelmes hely áll rendelkezésre a gépek elhelyezésére.
 • Teljes kompatibilitás: zökkenőmentesen összekapcsolható az egész L-BOXX családdal és a Sortimo járműberendezésekkel.

Elérhető 102-es, 136-os, 238-as és 374-es méretben.

i-BOXX állvány

 • Rugalmas használat: mobil rendszerezés a műhelybe és a járműbe.
 • Rugalmasan bővíthető: szinte végtelenül bővíthető a további állványok hozzáadásával
 • Kombinációs csoda: az LS fiókok és i-BOXX-ok gyorsan és szisztematikusan elhelyezhetők az i-BOXX állványba, melynek 3 és 5 rekeszes változata is elérhető.
 • Teljes kompatibilitás: zökkenőmentesen összekapcsolható az egész L-BOXX családdal és a Sortimo járműberendezésekkel.

XL-BOXX

 • Extra nagy űrtartalom: lenyűgöző, 30 literes űrtartalom, mely ideális nagyobb, illetve nehezebb alkatrészek, eszközök szállítására.
 • Funkcionalitás: köszönhetően a szabadon áthelyezhető elválasztó falaknak egyéni igények szerint osztható részekre. Az L-BOXX betétek és tartozékok szintén használhatók a nagyobb rendezettség érdekében. Lehetősége van ezeket a betéteket testreszabni a mySortimo betét konfigurátorával. 
 • Teljes kompatibilitás: a teljes L-BOXX családdal csakúgy, mint a T-BOXX-okkal és a Hilit 20-as méretű kofferével.

Tekintse át BOXX-ainkat és kofferekeinket egy pillantás alatt

SR BOXX

Az SR BOXX-ok funkcionalitása a járműberendezések területén abszolút egyedülálló. Az optimális térkihasználás érdekében ezek mind a polcok felett, mind a polcok alatt elhelyezhetők, ami polconként 2-szer annyi SR-BOXX elhelyezését teszi lehetővé. 

Ez ahhoz vezet, hogy az SR5 polcon rendelkezésre álló tér optimálisan kihasználásra kerül. A stabil és könnyű műanyag dobozok elegendő helyet kínálnak kisméretű alkatrészek vagy fogyóeszközök szállításához, ezáltal támogatva a tökéletes rendet és rendszerezést. A kétrészes átlátszó fedél láthatóvá teszi a tartalmat, és azonnali elérést biztosít ezekre anélkül, hogy az SR-BOXX-okat kompletten ki kellene venni a járműberendezésből.

T-BOXX G

A T-BOXX G az átlátszó fedelével zárt állapotában is optimális rálátást biztosít a kisebb méretű alkatrészekre és fogyóeszközökre. Ez jelentős szerepet játszik a mindennapok hatékonyságának növelésében, mivel az eszközök időigényes keresését megspóroljuk. A T-BOXX G a betétdoboz fedelének és talpának a raszterezése rögzített elosztást tesz lehetővé, így a tartalmak keveredése  

elkerülhető. Emellett különösen robosztusak és terhelhetők.

Fémkoffer

A fémkoffer a Sortimo hagyományos, legelső terméke. Funkcionalitás, hosszú élettartam és egyedi elrendezési lehetőség szempontjából egyedülálló, mert a különböző felszerelési lehetőségei révén (elválasztó lemezek, betétek, betétdobozok) optimálisan illeszkedik az ágazatspecifikus igényekhez. A rugalmasan variálható belső, az egykezes használat és a 120° -os fedél nyitási szög jelentősen megkönnyíti a mindennapi munkát. A fémkoffer 4 különböző magasságban kapható, és problémamentesen integrálható a WorkMo-ba, illetve a Sortimo járműberendezésbe, így biztonságosan szállítható a felhasználás helyére.

i-Boxx 72 G

Az i-BOXX 72G kicsi és intelligens lehetőség kisebb alkatrészek (pl.: rögzítőelemek) biztonságos szállítására az integrált betétdobozokban. Az átlátszó fedélnek köszönhetően a kézreálló szerszámkoffer tartalma közvetlenül átlátható, így sok időt takaríthatunk meg azzal, hogy nincs szükség az éppen szükséges eszköz vagy alkatrész keresésére. Az i-BOXX 72G problémamentesen integrálható egy LS-BOXX-ba vagy az i-BOXX állványba.

Betétdobozok

A betétdobozok nagyobb termelékenységet biztosítanak a mindennapi munka során, mert nem csak gyorsabban átláthatók a kisebb alkatrészek, hanem közvetlenül a kofferekből és BOXX-okból vehetők ki és a munkahelyen felhasználhatók. A hiányzó egységek vagy közel kimerült készlet azonnal felismerhető, így időben utánrendelhető, amivel elkerülhetjük az időkiesést. Mindegy, hogy a műhelyben, a Sortimo kofferekben és BOXX-okban, a WorkMo-ban vagy a Sortimo járműberendezésben – a különböző méretekben rendelkezésre álló betétboxok egyénre szabott követelményeknek megfelelő elhelyezést tesznek lehetővé. Köszönhetően a betétdobozokban elhelyezhető elválasztók még jobb szortírozási lehetőséget biztosítanak, ezzel még rugalmasabbá és hatékonyabbá téve a mindennapokat. A mySortimo címkékkel professzionális, szisztematikus és egyénre szabott munkahelyszervezést tudunk megvalósítani.

E-BOXX 

Az E-BOXX egy tökéletes kiegészítés a műhelyekben és minden járműberendezésben.  Ellenálló műanyagból készül, és az egyszerűsége praktikus és egyéni felhasználást tesz lehetővé. Főként nagyobb anyagok tárolására, csomagok szállítására ajánljuk, továbbá tökéletes lehet a szállítmányozó cégek számára. A Sortimo számos lehetőséget kínál, hogy az E-BOXX-okat biztonságosan tudja szállítani járművében.