Rugalmas. Ötletgazdag. Hatékony. 

A Sortimo TopSystem tetőcsomagtartó előnyeiből profitálhat:

 • A felesleges utazások megszűnése

  A kisteherautó teteje további pakolófelületet kínál, így biztsoítva nagyobb rakodóteret. A tetőcsomagtartó mindenekelőtt ideális a hosszú és nagyméretű rakományok szállítására.

 • Időmegtakarítás

  Az egyszerű használat és az integrált ProSafe rakományrögzítő rendszer segítségével értékes időt takaríthat meg.

 • Professzionális rakományrögzítés 

  Az opcionálisan beépíthető ProSafe rögzítőrendszer egyszerű és gyors rakományrögzítést tesz lehetővé.

 • További terhelési lehetőség

  A könnyűszerkezetes kialakítás révén több terhet szállíthat a kisteherautóján.

 • Előre tekintő beruházás

  A korrózióálló anyagok és a magas minőség lehetővé teszik, hogy a TopSystem a következő járműre is áthelyezhető, használható legyen.

 • Rugalmasság

  A modulárisan felépített TopSystem tetőcsomagtartó rendszer utólag is kiegészíthető praktikus tartozékokkal.

 • Aerodinamika

  Az innovatív konstrukció kiküszöböli a terhelő szélzajt, és optimalizálja a jármű üzemanyag fogyasztását. 

 • Biztonság

  A TopSystem TÜV által bevizsgált és ütközési teszttel kontrollált rendszer.

Top System ProSafe

A TopSystem a kereszttartókon ProSafe rögzítési lehetőségeket biztosít. A nagyméretű rakományok egyszerűen rögzíthetőek ProSafe-fel a tetőn, és ezáltal biztonságosan szállíthatók a felhasználás helyére. A ProSafe -fel a Sortimo egy integrált  rakományrögzítő rendszert kínál, amelynek köszönhetően a rögzítőhevederek mind a jármű rakterében, mind a jármű tetőcsomagtartón használhatóak.

 TopSystem tetőcsomagtartó tartozékok

A TopSystem tetőcsomagtartó az átgondolt fejlesztéseknek és a tartozékok széles választékának köszönhetően rugalmasan alkalmazkodik az egyéni igényekhez.

Sortimo Dachträger TopSystem individuell anpassbar
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
6
7
Létraemelő lift
Dachträger TopSystem Leiterhecklift

A létraemelő lift nehéz létrák kényelmes szállítására alkalmas, mert a gázrugókkal alátámasztott liftrendszer segítségével nincs szükség a fárasztó emelgetésre és létra rögzítésre. Ezzel akár egy-, akár kétrészes létrák kényelmesen felemelhetők a padlóról kézzel is. A létralift 2,5 és 3 m-es alapméretben kapható.

Rakodógörgő
Dachträger TopSystem Laderolle

Az ideális segítő a nehéz vagy nagy térfogatú szállítmányhoz. A rakodógörgővel az anyagot kényelmesen le és fel lehet pakolni, és egyúttal védi a járművet a sérülésektől. Az összes keresztprofil szélességben létezik, és a hátfalra vagy a kereszttartóra van szerelve.

Oldalfal
Dachträger TopSystem Seitenwange

A jármű hosszához illeszkedik, és aerodinamikai követelmények gondoskodnak a plusz stabilitásról. Praktikus mellékhatás: Az oldalfalat céges logóval is fel lehet szerelni, és ez pozitív hatást kelt a vevőknél.

Alumínium-rakodócső
Dachträger TopSystem Aluminium Laderohr

Az alumínium rakodócsővel egy hosszú terhet szárazon és biztonságosan tudunk elhelyezni. Az alumínium rakodócső lezárható fedéllel 2 és 3 méteres hosszban létezik.

Teherütköző
Dachträger TopSystem Ladungsbegrenzer

A teherütköző 150 mm magas, és a teljes kereszttartóra felszerelhető. Ezzel a teher egyszerűen minden helyre elhelyezhető és rögzíthető. egyúttal rakodócsőként is működik, hiszen több rúd és cső is áttolható rajta. A nyitott oldalsó kontúrja lehetővé teszi a rögzítő hevedet áthúzását, a teher lerögzítése érdekben.

ProSafe
Dachträger TopSystem Eco ProSafe

A teherütköző 150 mm magas, és a teljes kereszttartóra felszerelhető. Ezzel a teher egyszerűen minden helyre elhelyezhető és rögzíthető. egyúttal rakodócsőként is működik, hiszen több rúd és cső is áttolható rajta. A nyitott oldalsó kontúrja lehetővé teszi a rögzítő hevedet áthúzását, a teher lerögzítése érdekben.

Vészvillogó
TopSystem Zubehör

Figyelmeztető fény a környezet biztostására a tetőcsomagtartó tökéletes kiegészítése. Figyelmeztető fényforrást kínálunk csatlakozó aljzattal, LED figyelmeztető fényforrást csatlakozó aljzattal és LED figyelmeztető fényforrást mágneses talppal.

További tartozékok

Flexibilis rakomány ütköző

Az oldalsó ütköző a kereszttartó lezárására szolgál, mely egyúttal megakadályozza, hogy a rakomány túlnyúljon a jármű oldalán.

Oldalsó létraemelő lift

Az oldalsó létraemelő lift egy időtakarékos, ergonómikus lehetőséget biztosít a létrák tetőcsomagtartóra való rögzítésére, illetve leemelésére. Használatával nincs szükség a jármű mögött, vagy mellett plusz rakodótérre. A létraemelő lift kis módosítással könnyen alakítható különböző méretű létrához. Az intuitív kezelés segítségével egyszerűen elkerülhetőek a rögzítési hibák.

Hátsó létraemelő lift

A hátsó létraemelő ideális nehéz létrák kényelmes szállításához tetőcsomagtartón, mivel a gázrugós emelőrendszernek köszönhetően létra emelésének és rögzítésének fáradságos folyamata már a múlté. Az egy- és többrészes létrák egyaránt kényelmesen kezelhetők a földről. A létraemelő 2,5 és 3 méteres alaphosszban kapható.

Hátsó létra

A hátsó létra megkönnyíti a jármű tetejére történő fel- és lerakodását. Könnyen felszerelhető anélkül, hogy nyomot hagyna a jármű karosszériáján. A csúszásmentes létrafok és az ergonomikusan kialakított kapaszkodó biztonságossá teszi a létra használatát.