Rugalmas. Ötletgazdag. Hatékony. 

A Sortimo TopSystem tetőcsomagtartó előnyeiből profitálhat:

 • A felesleges utazások megszűnése

  A kisteherautó teteje további elhelyezési lehetőséget kínál, és lehetővé teszik a nagyobb rakodóteret. A tetőcsomagtartó mindenekelőtt ideális a hosszú és nagyméretű rakomány szállítására.

 • Időmegtakarítás

  Az egyszerű kezelés és az integrált ProSafe rakományrögzítő rendszer értékes időt takarít meg.

 • Professzionális rakományrögzítés 

  Az opcionálisan beépíthető ProSafe rögzítőrendszer egyszerű és gyors rakományrögzítést tesz lehetővé.

 • További terhelési lehetőség

  A könnyűszerkezetes kialakítás révén több terhet szállíthat a kisteherautóján.

 • Előre tekintő beruházás

  A TopSystem a következő járművön is használható lesz. Korrózióálló anyagok és magas minőség teszik ezt lehetővé.

 • Rugalmasság

  A modulárisan felépített TopSystem tetőcsomagtartó rendszer mindig kiegészíthető utólag is praktikus tartozékokkal.

 • Aerodinamika

  Az innovatív konstrukció kiküszöböli a terhelő szélzajt, és optimalizálja a jármű üzemanyag fogyasztását. 

 • Biztonság

  A TopSystem TÜV által bevizsgált és ütközési teszttel kontrollált rendszert.

Top System ProSafe

A TopSystem ProSafe a kereszttartók közötti ProSafe rögzítési lehetőségekkel rendelkezik. Terjedelmes rakományok egyszerűen rögzíthetők ProSafe-fel a tetőn, és biztonságosan szállíthatók a felhasználás helyére. A ProSafe -fel a Sortimo egy folyamatos rakományrögzítő rendszert kínál, amely mind a járműben, mind a jármű felhasználásakor használható. A raktár rögzítőhevederei ugyanúgy felhasználhatók a tetőn is.

TopSystem tetőcsomagtartó tartozékok

A tetőcsomagtartó TopSystem átgondolt fejlesztéssel rugalmasan alkalmazkodik az egyéni felhasználásokhoz, és így minden követelménynek a megfelelő tetőcsomagtartó megoldást kínálja.

Sortimo Dachträger TopSystem individuell anpassbar
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
6
7
Létraemelő lift
Dachträger TopSystem Leiterhecklift

A létraemelő lift nehéz létrák kényelmes szállítására alkalmas, mert a gázrugókkal alátámasztott liftrendszer segítségével nincs szükség a fárasztó emelgetésre és létra rögzítésre. Ezzel akár egy-, akár kétrészes létrák kényelmesen felemelhetők a padlóról kézzel is. A létralift 2,5 és 3 m-es alapméretben kapható.

Rakodógörgő
Dachträger TopSystem Laderolle

Az ideális segítő a nehéz vagy nagy térfogatú szállítmányhoz. A rakodógörgővel az anyagot kényelmesen le és fel lehet pakolni, és egyúttal védi a járművet a sérülésektől. Az összes keresztprofil szélességben létezik, és a hátfalra vagy a kereszttartóra van szerelve.

Oldalfal
Dachträger TopSystem Seitenwange

A jármű hosszához illeszkedik, és aerodinamikai követelmények gondoskodnak a plusz stabilitásról. Praktikus mellékhatás: Az oldalfalat céges logóval is fel lehet szerelni, és ez pozitív hatást kelt a vevőknél.

Alumínium-rakodócső
Dachträger TopSystem Aluminium Laderohr

Az alumínium rakodócsővel egy hosszú terhet szárazon és biztonságosan tudunk elhelyezni. Az alumínium rakodócső lezárható fedéllel 2 és 3 méteres hosszban létezik.

Teherütköző
Dachträger TopSystem Ladungsbegrenzer

A teherütköző 150 mm magas, és a teljes kereszttartóra felszerelhető. Ezzel a teher egyszerűen minden helyre elhelyezhető és rögzíthető. egyúttal rakodócsőként is működik, hiszen több rúd és cső is áttolható rajta. A nyitott oldalsó kontúrja lehetővé teszi a rögzítő hevedet áthúzását, a teher lerögzítése érdekben.

ProSafe
Dachträger TopSystem Eco ProSafe

A teherütköző 150 mm magas, és a teljes kereszttartóra felszerelhető. Ezzel a teher egyszerűen minden helyre elhelyezhető és rögzíthető. egyúttal rakodócsőként is működik, hiszen több rúd és cső is áttolható rajta. A nyitott oldalsó kontúrja lehetővé teszi a rögzítő hevedet áthúzását, a teher lerögzítése érdekben.

Vészvillogó
TopSystem Zubehör

Figyelmeztető fény a környezet biztostására a tetőcsomagtartó tökéletes kiegészítése. Figyelmeztető fényforrást kínálunk csatlakozó aljzattal, LED figyelmeztető fényforrást csatlakozó aljzattal és LED figyelmeztető fényforrást mágneses talppal.

További tartozékok

Kereszttartók oldalsó távtartója

Az oldalsó távtartó a kereszttartó lezárására szolgál, és egyúttal a rakomány ütközője is, így az áru nem tud kinyúlni a jármű oldalán. Így a kisteherjárművének a tetőcsomagtartója maximálisan felszerelt.

Oldalsó liftlétra

Az oldalsó liftlétralétra egy időtakarékos, ergonómikus fel- és lepakolási lehetősége a létrának a tetőcsomagtartóról. A helytakarékos oldalsó létra megfogás feleslegessé teszi a jármű mögötti plusz térfoglalást. Kis módosítással lehet más és más méretű létrákat illeszteni a lifthez. Az intuitív kezelés révén a rakományrögzítésnél így el lehet kerülni a hibákat.