SR5 járműberendezés – kétszeresen díjazva Plus X Kitüntetéssel

egyedülálló elismerés a nemzetközi szakértő zsűritől!

SR5 járműberendezés

A járműberendezés a piac legjobb termelékenységét biztosítja, nem véletlenül díjazta a szakmai zsűri a márkaminőség nemzetközi díjával, a Plus X kitüntetéssel.

Az SR5, a Sortimo ötödik generációs járműberendezése meggyőzte a nemzetközi szakértői zsűrit és ezáltal megnyerte a nemzetközileg elismert Plus X-díjat, továbbá „A 2019-es év legjobb terméke” kitüntetést kapta az „Autóipari Kiegészítők” kategóriában.

A járműberendezés ezen a kitüntetésen keresztül igazolta, hogy egy jövőálló, innovatív és útmutató termék az autóiparban. Emellett az innovatív állványrendszer márkaminőségét a hétből négy Plus X-díj emeli: Minőség, Funkcionalitás, Ergonómia és Design. 

Ahhoz, hogy ideális konfigurálást tudjunk biztosítani,
a PC-n vagy a laptopon Chrome, Safari vagy Firefox böngésző használata szükséges.

SR5 – több, mint járműberendezés

Az online konfigurálható, rendet biztosító rendszer a mindennapok maximális
hatékonysága érdekében.

A Sortimo az SR5 megalkotásával egy olyan járműberendezést fejlesztett, amely minden kisiparos és szerviz szolgáltató számára tökéletes munkahely szervezést tesz lehetővé a legszűkebb helyeken is. Továbbá a legfontosabb: nagyon egyszerűen és online konfigurálható.

Személyes tanácsadás

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Szaktanácsadónk segítségével megtaláljuk Önnek az ideális megoldást.

Tudjon meg többet!

Online konfiguráció

Konfiguráljon online!
Csak néhány kattintás és már láhatja is az előzetes terveket leendő járműberendezéséről.

Tudjon meg többet!

Rendezze be SR5 állványrendszerét egyénre szabottan,
a kívánságainak megfelelően.

Sortimo munkahelyszervezés – nagyobb hatékonyság a mindennapi munka során

Érdeklik a mySortimo címkék az SR5 kisteherautó állványhoz?

Tudjon meg többet!

Személyre szabná kofferei, dobozai belsejét?

Tudjon meg többet!

A legnagyobb produktivitás. Online konfigurálható.
Gyorsan rendelkezésre áll.

Alkalmazottak motivációja és jó benyomás az ügyfelekre is!

Maximális raktér kihasználás

Online konfigurálható

A legnagyobb produktivitás

Rendszer kompatibilitás

Szabadalmaztatott hibrid konstrukció

Teljes biztonság

Minimális súly

Legnagyobb stabilitás

A vállalat egészére kiterjedő folyamatokat az SR5 tovább optimalizálhatja, és a munkafolyamatok sokkal céltudatosabban és hatékonyabban működtethetők általa. 

Az üzemen túlnyúló folyamatok az SR5 -nek a segítségével tovább optimalizálhatjuk, a munkafolyamatok sokkal céltudatosabbak és hatékonyabbak lesznek. Az SR5 polcrendszere úgy lett megtervezve, hogy azonnali hozzáférést biztosítson a szükséges szerszámokhoz, és lehetővé tegye a rakomány átlátható, jól strukturált elhelyezését. A fiókok, kofferek és BOXX-ok, valamint a rengeteg tartozék a szakképzett iparos vállalkozások tökéletes partnerévé teszik az SR5-öt. A jól bevált, járműberendezésbe integrált ProSafe rakományrögzítő rendszer maximális biztonságot garantál a sofőr, az utasok és a rakomány számára is. 

Az utolsó részletig átgondolt

A maximális raktér kihasználás érdekében! 

Minden egyes SR5 komponens olyan hozzáadott kínál, melyek a munkanapokat professzionálissá és produktívvá teszik. A maximális raktér kihasználás pedig a különleges alu oldalprofilok és polcok SR BOXX-okkal alkotott egyedülálló kombinációjával érhető el.

Sortimo SR5 Fahrzeugeinrichtung mit Komponenten
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
6
7
Hosszú komponensek tárolórekesze
fahrzeugeinrichtung-sr5-tooltip-langgutwanne.jpeg

A hosszú komponensek tárolórekeszében nagyméretű vagy hosszú rakományok, mint például csövek, kábeldobozok, mérőeszközök helyezhetők el és szállíthatók biztonságosan. A hátsó rész kinyitásával a rakomány egyszerűen és gyorsan eltávolítható.

SR-BOXX
fahrzeugeinrichtung-sr5-tooltip-sr-boxxen.jpeg

A funkcionalitásában egyedülálló SR-BOXX-okat egyaránt elhelyezhetjük a polcokon és a polcok alatt a műanyag síneknek köszönhetően, így a rendelkezésre álló tér optimálisan kihasználható. Leginkább a kisebb alkatrészek (pl.: csavarok) és a fogyóeszközök tárolhatók az SR-BOXX-okban.

SR-fiók
fahrzeugeinrichtung-sr5-tooltip-SR-Schub.jpeg

A fiókok okos alternatíváját kínálja az SR-fiók, amely bármikor teljesen kivehető. Az elválasztólemezek és a betétboxok sokoldalú lehetőséget kínálnak a munkahely szervezéshez.

ProSafe oldalprofilok
fahrzeugeinrichtung-sr5-tooltip-aluseitenprofil.jpeg
A robosztus és kompakt alu oldalprofilok képezik az alapját az SR5 állványnak, és kis helyet igényelnek a járműpadlón. Mindez maximális raktér kihasználást biztosít, így a nagyméretű rakomány a járműben problémamentesen szállítható. A sokoldalú SR5 tartozékok a legkülönbözőbb szakmák, iparágak követelményeinek megfelelően a kívánt magasságban akaszthatók a ProSafe oldalprofilokba.
Polcok
fahrzeugeinrichtung-sr5-tooltip-fachboden.jpeg

A polcok pozícionálása előre és hátrafelé variálható, így az SR5 állvány optimálisan alakítható a jármű kontúrjához. Ezáltal elegendő hely áll rendelkezésre a rakománynak, egyúttal a mozgás sincs korlátozva. Az egyébként alig használható tetőtér így maximálisan kihasználásra kerülhet. A polcok különböző kivitelben léteznek, amelyek mind felül, mind alul SR-BOXX-okkal szerelhetők fel.

mySortimo Címkék
fahrzeugeinrichtung-sr5-tooltip-labels.jpeg

A Sortimo színkóddal ellátott feliratozható címkék tökéletesítik a raktér elrendezését – ez a hatékony munkavégzés alapja.

Fiókok
fahrzeugeinrichtung-sr5-tooltip-schublade.jpeg

A fiókok a teljes kihúzási lehetőség révén optimális rálátást és gyors hozzáférést biztosítanak a benne található szerszámokra, gépekre vagy alkatrészekre. Az eloxált alumínium elülső résznek köszönhetően az összes SR5 elem rendkívül masszív, robosztus.

SR5 – teljes kompatibilitás a Sortimo EcoSystem révén

Minden mindenhez passzol! Az SR5 nem csak a teljes munkafolyamat átjárhatóságáról gondoskodik, az intelligens állványrendszer tökéletesen illeszkedik a teljes Sortimo rendszerkörnyezetbe, és komplett kompatibilitást garantál rendszerhatárokon túl is, így kofferek és BOXX-ok gondmentesen és könnyen elhelyezve szállíthatók.

Kompatibilis a kofferekkel és BOXX-okkal

A kofferek és BOXX-ok ideális megoldást biztosítanak a szerszámok, gépek, kis alkatrészek vagy fogyóeszközök biztonságos és rendezett szállítására. Ezek az eszközök problémamentesen és biztosan elhelyezhetők az állványrendszer polcain a műanyag sínek, illetve a MultiSlide révén. A gépek, szerszámok és fogyóeszközök így biztonságosan és gondosan elrendezve szállíthatók a műhelyből a felhasználás helyére. 

Kompatibilis a ProSafe rakományrögzítő rendszerrel

A jól bevált ProSafe rakományrögzítő rendszer gyors és professzionális rakomány rögzítést tesz lehetővé. Ez az egyetlen olyan rakomány rögzítő rendszer, amely kivétel nélkül működik a kishaszongépjárművek eredeti rögzítési pontjaiban, az egyénre szabott padlórögzítő pontokban vagy a falsíneken, de emellett egyaránt integrálható a jármű állványrendszerébe és a tetőcsomagtartó rendszerbe is. Ehhez ajánljuk a SoboPro padlót, amely már tartalmazza az egyes ProSafe rögzítési pontokat.

SR5 tartozékok a ProSafe oldalprofilhoz

Az SR5 oldalprofiljában lévő függőleges ProSafe sínnek köszönhetően a ProClick szerszámtáskák, illetve további SR5 tartozékok egyszerűen és szerszámmentesen rögzíthetők. A ProClick szerszámtáskák biztonságosan elhelyezhetők a szállítás során és ezáltal a hátsó ajtóból további praktikus tartozékok gyors elérését teszik lehetővé.

Kompatibilis más gyártókkal

A Sortimo a maximális vevői elégedettség érdekében a rendszerét más gyártók termékei számára is megnyitotta. Így például az új Hilti koffer teljesen integrálható az SR5 járműberendezésbe. Emellett pedig a Bosch kofferei is tökéletesen illeszkednek az Sortimo EcoSystem-be. A Sortimo EcoSystem teljes kompatibilitást kínál a számos más gyártóval is, akik az L-BOXX-ot a fogyóeszközeik és szerszámaik tárolójaként használják. Így egyszerűen és gyorsan beilleszthetők az SR5 rendszerbe, és biztonságosan a felhasználás helyére szállíthatók.

Komplett rakomány koncepció

Rakomány rögzítés és padló alatti megoldások – ez magától értetődő!

SoboPro és SoboPro rögzítőrudak

A SoboPro padló kompatibilis az összes ProSafe alkalmazással, és az integrált padlórögzítő pontoknak köszönhetően a ProSafe széleskörű lehetőséget kínál a változó rakomány egyszerű, rugalmas és gyors rögzítésére. A SoboPro extrém stabil, karcolás- és ütésálló, és a legnagyobb igénybevételeknek is ellenáll – miközben rendkívül vonzó árral rendelkezik. A SoboPro a jármű kontúrjával össze van hangolva, így nincs szükség a karosszéria átfúrására. A rögzítőrudak használata esetén a SoboPro rögzítőrudakat ajánljuk, amelyekben a rögzítési pontok elhelyezése a rögzítőrudakhoz van optimalizálva. A leggyakoribb SR5 konfigurációk során a rögzítési pontok közvetlenül a padlóra csavarozhatók. Mindkét padló a mySortimo konfigurációban választható ki. 

Jumbo-Unit – Extra nagy méretű fiókok padlóba integrált megoldással

Nehéz készülékek és a nem kézreálló anyagok gyorsan és biztonságosan elhelyezhetők a Jumbo-Unitban, amely tökéletesen illeszkedik a járműberendezés, illetve az állványrendszer alá, ezáltal megnövelve a tárolási kapacitást a raktérben. 

A Jumbo-Unit intelligens kialakítása nagy terhelhetőséget és ergonomikus kezelést biztosít felhasználója számára, ezáltal gyors hozzáférést biztosítva a Jumbo-Unitban tárolt eszközökhöz. A Jumbo-Unit további kiegészítő lehetőségekkel együtt rugalmasan telepíthető a legkülönfélébb helyzetekben.