A Sortimo L-BOXX G4/G optimális mobilitási megoldás az iparosoknak, az iparnak, a szerviz és szolgáltató vállalatoknak. A rugalmas szállítódobozban rendezetten, védetten és egyszerűen szállíthatja a készülékeit és az eszközeit.

L-BOXX G4/G


A nagyértékű és kis súlyú Sortimo L-BOXX G4/G 4 különböző méretben kapható. Robosztus zárás, integrált műanyag fogantyú a fedélen és különböző elhelyezési lehetőségek: ez csak néhány a Sortimo L-BOXX G4/G praktikus tulajdonságai közül. A BOXX ütés- és törésálló ABS műanyagból készül, és magától értetődően közvetlenül a Sortimo járműberendezésekben és a WorkMo modulokba integrálható. Az átgondolt rendszer számos kombinációt és kialakítást tesz lehetővé a belső elosztásban, így ezek optimálisan illeszthetők az Ön igényeihez. A legkülönbözőbb betétekkel és elválasztókkal az összes fontos munkaeszköz rendezetten helyezhető el viszonylag kis helyen, így rakterét maximálisan kihasználhatja. 

Praktikus egyedi jellemző: az intelligens klikkrendszer segítségével az L-BOXX család összes BOXX-a egyszerűen és másodpercek alatt összeköthető, kombinálható egymással. Ehhez tartozik az LS-BOXX 306G, az LT-BOXX G és az i-BOXX Rack G is. A klikkrendszer időt és erőt takarít meg: a többszörös ide-oda futkosás a jármű és a felhasználás helye között az L-BOXX család megjelenésével már a múlté. A fárasztó oda-vissza cipelés helyett minden eszközét egyszerre szállíthatja, így minden azonnal rendelkezésre áll. Az L-BOXX-ok mindössze egy gombnyomással elválaszthatók egymástól, hogy azonnal és tökéletesen szervezve kezdhesse a munkáját. Ez a strukturált munkamódszer nem csak a mindennapokat könnyíti meg, hanem a vevőit is meggyőzik arról, hogy a legprofibb szakemberrel dolgoznak együtt. Olyan partnerek, mint a Bosch, Gedore és Fischer a Sortimo L-BOXX G4/G-t használják a gépeikhez, szerszámaikhoz és fogyó anyagaikhoz. Így egy egységes és kompatibilis mobilitási koncepcióból profitálhat. Az L-BOXX G4/G-t a Sortimonál online megvásárolhatja. 

Az L-BOXX G4/G rendszer: a mobilitás a műhelytől a felhasználás helyéig

Az L-BOXX G4/G 4 méretben kapható – így modelltől függően szerszámkofferként, kis alkatrészek tárolójaként vagy gépkofferként használható. Az intuitív klikkrendszer  révén az L-BOXX-ok egymásra rakhatók, így akár összekapcsolva is szállíthatók.
Az L-BOXX görgők vagy az összecsukható Alu Caddies kocsik segítségével az L-BOXX-ok egymásra pakolva is szállíthatók a műhelytől a gépjárműig, illetve a járműtől az építkezés helyére. Az L-BOXX-ok segítenek Önnek, hogy a mindennapjait rendszerezze, és a szerszámait, munkaeszközeit mobillá tegye. Mivel az L-BOXX rendszer kompatibilis a Sortimo járműberendezéshez, ezek gond nélkül elhelyezhetők a raktérben: elhelyezheti őket a járműberendezés polcain, vagy az L-BOXX-okat egy adapterlapon keresztül a kisteherautója elválasztófalára integrálhatja, így több L-BOXX biztonságos szállítását tudja biztosítani a járműben. Az összeklikkelt dobozok stabilan egymáson fekszenek, és egy göröngyös út során sem tudnak elmozdulni, így elkerülheti a szállításkor az össze-vissza csúszó szerszámdobozok miatt kialakuló veszélyforrásokat (szerszámok sérülése, jármű sérülése, esetlegesen személyi sérülés). Még fontosabb, hogy a munkaeszköze rendezetten, szortírozva és károsodás nélkül megérkezzen rendeltetési helyére, s ezáltal megspórolhatja a keresést és megvédhetii eszközeit – ezzel a mindennapjaiban sok időt takarít meg, és csökkentheti a felesleges anyagbeszerzés költségeit. A felhasználás helyére érkezve nem csak jó benyomást kelthet a vevőjénél, hanem az L-BOXX-ai az Ön hűséges kísérőjeként mindig rendelkezésre állnak. A toronyként használt BOXX asztallá vagy mobil munkalappá is alakítható, ily módon kis illesztések vagy  munkák gyorsan elvégezhetők az L-BOXX G4/G-n. 

Átlátható rendezettség minden felhasználási területre 

A méretre szabott betétek gondoskodnak arról, hogy az L-BOXX G4/G belső terét szükségleteire szabottan alakítsa ki – attól függően, hogy fogyóeszközöket, elektromos szerszámokat, gépeket vagy további munkaeszközöket kíván-e szállítani. Szállítási igénytől függően léteznek elválasztólemezek, L-BOXX G4/G betétboxok vagy betétek, amelyekkel Ön az L-BOXX G4/G térfelosztást egyéni igényei szerint alakíthatja ki. 

Nem csak a helykihasználást optimalizálhatja, de a munkaanyagai bármikor átláthatóan és kézreállóan rendelkezésre állnak. Csak így dolgozhat strukturáltan és hatékonyan, és hagyhat hátra professzionális benyomást a vevőinél. 

Ha Ön az L-BOXX G4/G kofferét online vásárolja, különböző konfigurációk közül választhat: üresen, vagy kész fedélbetét készletekkel, betétboxokkal, elválasztólemezekkel, szivacsbetétekkel, mélyhúzott és termobetétekkel. Láthatja: az L-BOXX G4/G maximálisan egyénre szabott, az Ön igényeihez igazodik.  Az online shopban az L-BOXX G4/G tartozékok nagy választékát találja meg. Az Ön érzékeny gépei és készülékei védelme érdekében online EPP vágott betéteket vagy raszteres anyagbetéteket is vásárolhat, és a Sortimo L-BOXX G4/G belső tere egészen pontosan az Ön anyagaihoz illeszkedik, hogy értékes készülékeit a csúszás vagy ütés miatti sérülésektől megvédhesse. 

Robosztus megmunkálás és biztonságos tárolás

A doboz könnyű, de mégis robosztus kialakítású: ütés- és vízálló. Ezek fontos tulajdonságok egy építkezés vagy felújítás során. A fedél akár 85 kg-mal is terhelhető. Az L-BOXX G4/G egy üléspárnával is kiegészítheti – így a szünetekben egy kényelmes ülőhelyet foglalhat el. 

Az L-BOXX G4/G a TÜV által ellenőrzött és töréstesztek során tesztelt Sortimo járműberendezésbe integrálható. Mindenféle plusz ráfordítás nélkül elhelyezheti a dobozait gyorsan és biztonságosan, így egy rendezett és átlátható munkakörnyezethez jut, amely nélkülözhetetlen a minőségi munka elvégzése során. Ezenkívül nem csak a rakománya és a szerszámai vannak optimálisan védve a biztonságos L-BOXX rendszer révén, hanem a járművezető és az utasok is.