sContainer.
Az egyénre szabható szervizállomás raklapos kialakítással

Az sContainer az europalettás alapméretei révén ideálisan beilleszthető minden standardizált szállító és logisztikai láncba. A járatos teherautók számára a konténer szállítása egyszerű, így a szerviz konténer a globális felhasználásra is optimálisan alkalmas. Azzal az opcióval, hogy a konténert az SR5 állványrendszerrel felszereljük, a mobil depóból egy rendezett rendszerállomás lesz minden építkezésen vagy minden szerviz bevetés esetén – és ez minimális felület felhasználásával. Emellett az sContainer nagyfelületű céges logóval vagy reklámgrafikával szerelhető fel, amelyet akár saját maga megtervezhet a mySortimo graphics konfigurátorral. Így a raktározásra szolgáló konténer mellékesen ideális és költségtakarékos reklámhordozóvá válik.

sContainer accessories

Accessories such as crane eyes let you adapt your sContainer to your personal requirements.

Discover now

sContainer

With just a few clicks, you can easily order the sContainer online in two different heights.

Discover now

sContainer – egyszerűen praktikus

Egyénileg kialakítható, mobil, rendezett és nagyvonalú helykihasználással az sContainer egy rugalmas kísérője a szerviz technikusoknak, kisiparosoknak és az építőipari szakembereknek.

Mobil depot opcionális állványrendszerrel

Az sContainer mint mobil depó az építkezésen vagy a szerviz bevetéseken – kívánságra rendszerrel együtt. Így a szerszám és a fogyóanyag közvetlenül a felhasználás helyén rendelkezésre áll. Ez egy óriási előny a hosszúra nyúlt építkezéseken vagy a belvárosi használatkor, melyeknél a megközelítés egy haszonjárművel nem mindig lehetséges a tevékenység helyén.

Minimális alapfelület, maximális helykihasználás

Az sContainer alapfelülete nem nagyobb, mint egy europaletta. Így a szerviz konténer a legszűkebb helyeken vagy szervizeléskor egy karcsú raklapnyi helyet foglal el egy nagy belső térrel. Mert egy SR5 állványrendszer integrálásával több szinten is rendelkezésre áll a tér, és így marad hely a szerszámoknak, a fogyó anyagoknak és igény esetén egy munkahelynek is.

Közvetlen integráció a szállító és logisztikai láncokhoz

Az europalettás alapméretek révén az sContainer minden logisztikai rendszerbe kis költséggel integrálható. Mind nagy, mind kis teherautókkal, mind hajóval vagy repülővel szállítható. Így az sContainer globálisan bevethető, és közvetlenül a felhasználás helyére is szállítható. A szerviz vagy építőipari csapat egyszerűen utazhat utána.

Alacsony beszerzési és üzemeltetési költségek

Az sContainernek nem csak a beszerzése lényegesen kedvezőbb, mint egy haszonjármű, hanem a karbantartása is. Mert sem gépjárműadót, sem biztosítást nem kell fizetni. Használja ki a mobil depót, hogy ne kelljen nap mint nap szállítania a szerszámait, gépeit, fogyó anyagait. Ezzel egy csomó üzemanyagköltséget is megtakarít, egyúttal nem felejt otthon semmit sem.

Garantáltan az Ön igényeihez készítettük!

A szerviz konténerek a különböző helyzetekben praktikus előnyöket kínálnak, amelyekkel a saját értékláncát jelentősen növelni tudja. 

sContainer-tooltip.jpeg
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
6
7
Daruszem
sContainer-tooltip-kranoesen.gif
A daruszemek opcionálisan megrendelhetők, hogy az sContainer a felhasználás helyén akár daruval is mozgatható legyen.
Zár
sContainer-tooltip-schloss.gif

Az sContainerhez három zár közül válogathat. A legkedvezőbb árú változat a függönyzár, amely egy szolid biztosítás a lopás ellen. Alternatív megoldásként egy hengerzárat választhat, vagy a csúcs változat, az elektronikus zár, amely kulcstól függetlenné teszi.

Ragasztási felület
sContainer-tooltip-beklebung.jpeg

Az sContainer oldalfalai kiváló reklámfelületet jelentenek az Ön cége számára. A mySortimo graphics konfigurator -ral saját maga megtervezheti az sContainer reklámfelületét, és. megrendelheti a Sortimotól – egy szállítással. Egyszerűen válassza ki a „Sortimo” nevű gyártót, és indulás!

Szállítási csatlakozás
sContainer-tooltip-transport.jpeg

Az sContainer padlócsatlakozása raklaphoz kapcsolódik, így az sContainer bármilyen szállítóeszközzel szállítható.

Magasság
sContainer-tooltip-groessen.jpeg

Az sContainer két különböző magasságban áll rendelkezésre. A kisméretű (1200 mm) ráadásul kis haszonjárművek számára is alkalmas. A nagyobb (1900 mm) magától értetődően még nagyobb rakodótérrel rendelkezik a konténer belsejében.

Belső tér
sContainer-tooltip-innenraum.jpeg
A belső tér egy nagyméretű ajtóval kényelmesen elérhető. A padlófelület az ellenálló SoboGrip padló. Egyedülálló, hogy az SR5 járműberendezés komponensei a belső térbe beépíthetők, és optimális szervezésről és egy hozzáadott értéket biztosító áru rögzítésről gondoskodnak.
Robosztus anyag
sContainer-tooltip-material.jpeg
Az alap egy masszív állvány, amely akár 500 kg-os árumennyiség bepakolását teszi lehetővé. A felület porszórt acéllemez. Műanyag fedél akadályozza meg az esővíz bejutását.

Különböző magasságokban áll rendelkezésre

Az sContainer 1,2 és 1,9 m magasságokban ál rendelkezésre. Az alapméretek, amelyek az europaletta méreteire épülnek, mindig azonosak maradnak. Az sContainer különböző zár változatokkal rendelhetők – igény szerint. Az sContainer opcionálisan daruszemekkel, szellőzéssel és egyéni reklámfelülettel is felszerelhető – felhasználási céltól függően.

Munkaszervezés azonnal

Hatékony munka az SR5-tel és a mySortimo címkékkel

Pontosan illesztett SR5 állványrendszer az sContaineréhez

Az SR5 állványrendszer hatékony munkát tesz lehetővé optimális helykihasználás mellett! Beszéljen tanácsadónkkal a sokoldalú lehetőségekről, és kérjen időpontot, hogy a megfelelő SR5 állványt kapja meg az Ön sContaineréhez!

A feliratozás nagyobb rendet jelent az sContainerben

Szervezze a munkahelyét még hatékonyabbá nagyobb átláthatósággal a mySortimo etikettekkel!