Szeretne ön is milliókat megtakarítani éves szinten?

A méltán híres Sortimo Workshop már Magyarországon is elérhető!

Ez a világszinten egyedülálló megoldás biztosítja, hogy ügyfeleink a lehető leghatékonyabb, leginkább az ő tevékenységükre szabott kialakításokat, megoldásokat válasszák. A Sortimo Workshop 50 éves múltra tekint vissza, ami önmagában is tükrözi a Sortimo szakértelmét, tapasztalatát.

Tovább a részletekre

A Sortimo workshop előnyei

Alkatrész készlet optimalizálása

A jól átgondolt kialakításnak köszönhetően átlagosan 32%-kal tudjuk csökkenteni az alkatrész készlet értékét, miközben a hatékonyság javul.

Érdekel!

Gépjármű optimalizálás

A szakmai tanácsadásnak köszönhetően a felhasználás módjához lehet gépjárművet választani, ezzel is tovább növelve a költséghatékonyságot.

Érdekel!

Súly csökkentés

Átlagosan 25%-kal tudjuk csökkenteni a Workshop által a polcrendszer tömegét, ezzel kedvezőbb üzemanyag-felhasználást elérve.

Érdekel!

Hatékonyság növelése

A folyamatanalízisnek köszönhetően konkurens rendszerekhez képest 4-6%-kal, a berendezés nélküli rendszerekhez képest pedig akár 20-30%-kal növeljük a hatékonyságot.

Érdekel!

Optimális kialakítás

Maximalizáljuk a raktérkihasználást a polcrendszereink segítségével.

Érdekel!

Folyamatoptimalizálás

A folyamatanalízist követően kielemezzük az értékteremtő, a szükséges, de nem értékteremtő és a pazarló tevékenységeket, majd a pazarló tevékenységet megszüntetjük.

Érdekel!

Átlagosan 4-6%-os hatékonyság növelés

Ez egy 100 fős szervizes flottánál azt jelenti, hogy egységnyi munka elvégzéséhez nem szükséges pluszban 4-6 szerviztechnikust felvenni (vagy túlórát fizetni az aktuális munkatársaknak), hiszen a 100 fős flotta tökéletesen ellátja a feladatokat. 6 db szerviztechnikus felvétele jelenleg bérköltséget tekintve éves szinten 40-50 millió forintot jelent egy vállalatnak. Mivel a szerviztechnikusokat fel is kell szerelni eszközökkel, gépjárművel, így ezeknek a beszerzése, illetve az autó fenntartási költségei további 10-15 millió Ft-ot jelent. Összeszámolva ez azt jelenti, hogy kizárólag a megfelelő, személyre szabott kialakítással 50-65 millió Ft-ot hagyunk éves szinten egy-egy partnerünk zsebében.

Költséghatékonyabb kialakítás

A Sortimo Workshop során fontos, hogy ügyfeleinkkel nyíltan tudjunk konzultálni. Mivel teljesen személyre szabott a rendszer, így ezeknek a járműberendezéseknek nincsen fix ára, tehát a kérdés nem az, hogy „mennyibe kerül ez a polcrendszer?”, hanem inkább az, hogy mekkora kerete van rá ügyfelünknek? A nyílt  kommunikáció elősegíti a gördülékeny tervezési folyamatot és hozzásegíti az ügyfelet a lehető legjobb megoldáshoz. Emellett a Workshop célja, hogy ne tervezzük se alul, se túl az adott rendszert, így biztosítható, hogy a piacon a lehető leginkább költséghatékony megoldásokat nyújtsuk. Garantálni tudjuk, hogy az egységnyi pakolófelületre vetített költség a mi megoldásainkkal a legjobb az egész piacon.

Költségmegtakarítás hosszú távon

A megfelelő kialakítással és a pontos alkatrész-, szerszám-, és eszközlistával biztosítani tudjuk, hogy ügyfeleink ne vásároljanak felesleges készleteket a gépjárműbe. Az elveszett, nem megtalált vagy sérült eszközök a biztonságos és jól kialakított rendszernek köszönhetően megszűnnek, így hosszú távon további költségeket takarítanak meg ügyfeleink.

Súlycsökkentés

A drasztikus, akár 20-25%-os súlycsökkentésnek köszönhetően jelentősen csökken az üzemanyagfelhasználás mértéke. Ezzel további milliókat takarítunk meg a Sortimo ügyfelek részére. A súlycsökkentés miatt továbbá a gépjármű kopóalkatrészeinek is alacsonyabb lesz a szervizigénye, tehát további megtakarítás várható.

Nagyobb pakolófelület

Az SR5-ös állványrendszerünk használatával biztosítható, hogy a lehető legmegfelelőbben használjuk ki a rakteret, ehhez pedig nagyobb pakolófelület is társul.

A folyamat

A Workshop-ra fordított idő nagyban függ attól, hogy egyéni vállalkozóról, kisvállalkozóról vagy pedig nagyvállalatról, flottáról beszélünk. Jellemzően egyéni vállalkozóknál, kisvállalkozóknál kevesebb, nagyobb ügyfeleknél, flottáknál, több időt vesz igénybe. A tapasztalatok alapján elmondható, hogy az első kapcsolatfelvételtől kezdve a kivitelezésig jellemzően 3-4 hét telik el, amiből a legnagyobb részt a raktér polcrendszer alkatrészeinek szállítása, beszerzése vesz igénybe

A folyamat a következőképpen néz ki