Szeretne ön is milliókat megtakarítani éves szinten?

A méltán híres Sortimo Workshop már Magyarországon is elérhető!

Ez a világszinten egyedülálló megoldás biztosítja, hogy ügyfeleink a lehető leghatékonyabb, leginkább az ő tevékenységükre szabott kialakításokat, megoldásokat válasszák. A Sortimo Workshop 50 éves múltra tekint vissza, ami önmagában is tükrözi a Sortimo szakértelmét, tapasztalatát.

Tovább a részletekre

A folyamat

A folyamat a következőképp néz ki. Jellemzően egyéni vállalkozóknál, kisvállalkozóknál kevesebb, nagyobb ügyfeleknél, flottáknál, több időt vesz igénybe. A tapasztalatok alapján elmondható, hogy az első kapcsolatfelvételtől kezdve a kivitelezésig jellemzően 3-4 hét telik el, amiből a legnagyobb részt a raktér polcrendszer alkatrészeinek szállítása, beszerzése vesz igénybe

Letölthető e-book

A Workshop-ra fordított idő nagyban függ attól, hogy egyéni vállalkozóról, kisvállalkozóról vagy pedig nagyvállalatról, flottáról beszélünk.

Jellemzően a kisvállalkozóknál pár óra alatt kivitelezhető egy részletes, mindenre kiterjedő Workshop. A nagyobb vállalatoknál flottáknál erre rá kell szánni az időt, át kell gondolni, ugyanakkor ezáltal évekre garantálható a minden szempontból hatékony raktérberendezés.

Milyen előnyei származnak Önnek abból, ha Sortimo Workshop-on vesz részt?

  • Gépjármű rakterében alkatrész készlet csökkentése, optimalizálása
  • Gépjármű méretének optimalizálása
  • Súly csökkentés
  • Hatékonyság növelése
  • Raktér polcrendszer optimális kialakítása
  • Folyamatoptimalizálás

A Sortimor workshoról

A Sortimo Workshop által a következő pontokat tudjuk garantálni ügyfeleink részére:

Átlagosan 4-6%-os hatékonyság növelés

Ez egy 100 fős szervizes flottánál azt jelenti, hogy egységnyi munka elvégzéséhez nem szükséges pluszban 4-6 szerviztechnikust felvenni (vagy túlórát fizetni az aktuális munkatársaknak), hiszen a 100 fős flotta tökéletesen ellátja a feladatokat. 6 db szerviztechnikus felvétele jelenleg bérköltséget tekintve éves szinten 40-50 millió forintot jelent egy vállalatnak. Mivel a szerviztechnikusokat fel is kell szerelni eszközökkel, gépjárművel, így ezeknek a beszerzése, illetve az autó fenntartási költségei további 10-15 millió Ft-ot jelent. Összeszámolva ez azt jelenti, hogy kizárólag a megfelelő, személyre szabott kialakítással 50-65 millió Ft-ot hagyunk éves szinten egy-egy partnerünk zsebében.

Költséghatékonyabb kialakítás

A Sortimo Workshop során fontos, hogy ügyfeleinkkel nyíltan tudjunk konzultálni. Mivel teljesen személyre szabott a rendszer, így ezeknek a járműberendezéseknek nincsen fix ára, tehát a kérdés nem az, hogy „mennyibe kerül ez a polcrendszer?”, hanem inkább az, hogy mekkora kerete van rá ügyfelünknek? A nyílt  kommunikáció elősegíti a gördülékeny tervezési folyamatot és hozzásegíti az ügyfelet a lehető legjobb megoldáshoz. Emellett a Workshop célja, hogy ne tervezzük se alul, se túl az adott rendszert, így biztosítható, hogy a piacon a lehető leginkább költséghatékony megoldásokat nyújtsuk. Garantálni tudjuk, hogy az egységnyi pakolófelületre vetített költség a mi megoldásainkkal a legjobb az egész piacon.

Költségmegtakarítás hosszú távon

A megfelelő kialakítással és a pontos alkatrész-, szerszám- és eszközlistával biztosítani tudjuk, hogy ügyfeleink ne vásároljanak felesleges készleteket a gépjárműbe. Az elveszett, nem megtalált vagy sérült eszközök a biztonságos és jól kialakított rendszernek köszönhetően megszűnnek, így hosszú távon további költségeket takarítanak meg ügyfeleink.

Súlycsökkentés

A drasztikus, akár 20-25%-os súlycsökkentésnek köszönhetően jelentősen csökken az üzemanyagfelhasználás mértéke. Ezzel további milliókat takarítunk meg a Sortimo ügyfelek részére. A súlycsökkentés miatt továbbá a gépjármű kopóalkatrészeinek is alacsonyabb lesz a szervizigénye, tehát tovább megtakarítás várható.

Nagyobb pakolófelület

Az SR5-ös állványrendszerünk használatával biztosítható, hogy a lehető legmegfelelőbben használjuk ki a rakteret, ehhez pedig nagyobb pakolófelület is társul.