ProClick szerszámtáskák és szerszámövek

A ProClick szerszámtáskákból és egy szerszámövből áll, amelyek az iparosok és a szerviztechnikusok mindennapjaiba tökéletesen illeszkednek. A rendszer segítségével az összes anyagot egy ember magával tudja vinni. Mindenekelőtt a létrán, az állványon és a fej feletti munkák során ez egy ideális segítség. Minden, amire szükség van, egy kézzel elérhető a az övre rögzített szerszámtáskákban.

ProClick szerszámosláda

A ProClick szerszámosládával lehetőségek tárháza nyílik meg Ön előtt. További Sortimo BOXX-okkal kompatibilis, így mindent egyben szállíthat.

Tovább a vásárláshoz

ProClick szerszámtáska

Praktikus segítség a szerszámok testen való szállítása és elérése érdekében

Tovább a vásárláshoz

ProClick szettek

Alap szetteket biztosítunk, hogy ezzel is egyszerűbbé és hatékonyabbá tegyük a munkát!

Tovább a vásárláshoz

ProClick szerszámöv

A kéz nélküli megoldás érdekében! Az adapterekkel bármennyi szerszámtáska rögzíhtető a ProClick szerszámövre

Tovább a vásárláshoz

ProClick – korlátlan lehetőség egy Click-eléssel

Egy klikk:

A szerszámtáska – szerszámöv rendszer két fontos elemből áll:  a ProClick tartóból (adapter) és a kampóból. Ha a kettőt összeillesztjük, klikkelünk, a kampó beakad és máris rögzítettük. Egyszerű és gyors!

Korlátlan lehetőségek

A ProClick rendszer szinte minden munkahelyzet során használható. A szerszámtáskák nem csak a ProClick tartóba rögzíthető, hanem – a munka befejeztével – a már jól ismert Sortimo ProSafe rendszerbe is. Így a ProClick termékek az SR5 járműberendezésben vagy a Globelyst ProSafe oszlopokban tartozékként is használhatók. Másrészt a Sortimo járműberendezés praktikus tárolóhelye a ProClick szerszámtáskáknak, amelyeket a járműből kivéve a szerszámövre rögzíthetünk, majd könnyedén a felhasználás helyére vihetjük.

A ProClick közvetlenül csatlakozik a Sortimo EcoSystem-be

A ProClick rendszer nem csak mobil munkához lett kitalálva, hanem egy olyan rendszer, amely közvetlenül a Sortimo EcoSystem-be illeszkedik. A szerszámtáskák a beépített kampók révén kompatibilisek az olyan Sortimo kiegészítőkkel, mint a szerszámtartók, C-BOXX-ok vagy az autóasszisztens.  Ezekre a Sortimo termékekre a ProClick szerszámtáskák ideálisan rögzíthetők a járműben utazás során, majd a munkavégzés helyén a közvetlen felhasználás helyére szállíthatók.  

A szerszámtáskák ezenkívül a függőleges ProSafe rögzítősínekbe is integrálhatók, elhelyezhetők. Így az SR5 ProSafe oldalprofilba. Itt a szerszámtáskák egy egyszerű mozdulattal közvetlenül a ProSafe sínekbe akaszthatók minden további rögzítés nélkül. Egyszerű, gyors, biztonságos!

Járműberendezés

A ProClick kompatibilis a ProSafe-fel. Így a szerszámtáskák az SR5 oldalprofilokba és a Globelyst4 oszlopokba egyszerűen beakaszthatók, ha épp nem a szerszámövben tárolják őket. Emellett a járműberendezés kibővítéseként a ProClick plusz tárolóként is szolgálhat a szerszámok és egyéb eszközök, anyagok számára.

Mobil munka

Egyes Sortimo termékekhez már csatlakoztatni lehet a ProClick szerszámtáskákat. Így egyszerre több eszköz és szerszám is egy kézzel hordozható és nem szükséges a szerszámövet használni. Praktikus kiegészítés, hogy például a C-BOXX-hoz akár 4 db ProClick szerszámtáska csatlakoztatható. Így egy úttal jóval több szerszám szállítható a felhasználás helyére.

L-BOXX család

A ProClick szerszámosláda az összekapcsoló karok révén csatlakozni tud az L-BOXX családhoz. Így a szerszámosláda szállítása az L-BOXX-okkal egy munkamenet során történhet meg. Emellett a szerszámosláda minden Sortimo járműberendezésbe beilleszthető, így biztonságosan szállítható.

Egyszerű munkafolyamat a ProClick-kel

Érkezés: a felhasználás helyén a szerszámöv a járműberendezésben szállított és feltöltött szerszámtáskákkal szerelhető fel. 

Munka: a szerszámok csípőn való viselése ergonómikus munkát eredményez. 

Tárolás: Az elvégzett munka után az egyik megoldás, ha az övet a szerszámtáskákkal együtt levesszük és a járműberendezés polcain biztonságosan elhelyezzük. A másik lehetőség, ha a szerszámtáskákat gyorsan és biztonságosan az SR5 oldalprofilra vagy a Globelyst ProSafe oszlopra akasztjuk.

Szállítás: Innentől fogva biztonságosan utazhat a következő munkaállomáshoz.

Tökéletes ergonómia és mozgási szabadság

A ProClick rendszer célja, hogy a mobil munkát tovább optimalizálja és a termelékenységet növelje. A rendszer lehetővé teszi a szerszámok és anyagok testen (csípőn) történő szállítását. E célból lett kifejlesztve az innovatív ProClick tartó adapter. Ez bármelyik kereskedelmi  forgalomban lévő szerszámövre vagy a Sortimo által kifejlesztett ProClick szerszámövre rögzíthető. A szerszámtartó adapterre pedig mindössze egy klikkel csatlakoztathatók a szerszámostáskák.

A szerszámöv a jó szortírozásnak és a gyors elérhetőségnek köszönhetően egyszerű kezelést tesz lehetővé még fej feletti munka, létrán vagy állványon történő tevékenység esetén is. Az integrált párnázás révén a szerszámöv maximális kényelmet biztosít viselőjének.

Közvetlen elérhetőség és rend

A hátsó zsebbel szemben a szerszámtáskák tökéletes áttekintést biztosítanak a munkaanyagokra, és felhasználástól függően elő lehet őket készíteni, majd gyorsan kicserélni. Kifejezetten az SR5 járműberendezéssel összeköttetésben célirányosan előkészíthetők a felhasználáshoz szükséges szerszámövek. A szerszámtáskák nemcsak a ProClick tartó adapteren rögzíthetők, hanem a már ismert Sortimo ProSafe síneken is. Ezek az SR5 oldalprofiljába vannak beépítve, a Globelyst4-nél pedig a ProSafe oszlopokon találhatók. A járműberendezés így a ProClick szerszámtáskák praktikus tárolórendszerévé válik. A ProClick használatával még nagyobb rend alakítható ki a járműben, továbbá a szerszámtáskák a szerszámövre vagy a C-BOXX-ra rögzítve a felhasználás helyére szállíthatók.

Hosszú élettartamú és biztonságos

A robosztus forma révén a ProClick termékek minden építőipari használatra tökéletesen fel vannak készítve. A szerszámtáskák extra strapabíró és hosszú élettartamú textilszálból állnak. A hátsó részén elhelyezett rozsdamentes kampó emellett biztos tartást tesz lehetővé minden egyes felhasználás során. A ProClick szerszámtartótartó adapter alkalmazásával a szerszámtáskák biztosan rögzíthetők, majd mindössze egy gomb megnyomásával le lehet őket kapcsolni a ProClick szerszámtartó adapterekről, mindezt 1 kézzel. A magasban végzett munkánál ez egy jelentős biztonsági faktort jelent. Az ismert L-BOXX csatlakozási rendszer is megjelenik a ProClick rendszerben. A padlóban elhelyezett szerszámtartó integráció minden L-BOXX – márkafüggetlenül – ennek szolgálatába állítható, és egymással biztonságosan szállítható.

SR5 oldalprofilba rakható tartozékok

A ProClick raktározási és szortírozási lehetőséget is biztosít a járműberendezésekben. Ezenkívül a Sortimo az eredeti SR5 tartozékokat olyan praktikus bővítésekkel egészíti ki, mint amilyen a ProClick rendszer, amely az SR5 ProSafe oldalprofilba  egy egyszerű mozdulattal beakasztható.