Bemutatkozik a Sortimo Csapata

2021 júliusában kezdtük el tevékenységünket Magyarországon, azóta pedig folyamatosan
bővülünk. Célunk, hogy Ügyfeleink munkáját a lehető legjobb, személyre szabott
megoldásokkal támogassuk. Partnereink sikere egyben a mi sikerünk is. Ismerd meg
csapatunkat.

Gombás Tibor
Tulajdonos, ügyvezető

Az EW 1867 Hungária Kft. tulajdonosaként és egyben ügyvezetőjeként hivatalosan 2021 júliusában indítottuk el új üzletágunkat, a Sortimo-t. Kijelenthetem, hogy ilyen mértékű fejlesztést, innovációt még nem láttam egyetlen másik cégnél se, mint a Sortimo-nál, pedig számos beszállítóval dolgozunk együtt. A Sortimo heti szinten jönnek új fejlesztések, termékek, melyek az egészen apró részletekig támogatják a piac igényeit.

Gombás Bence
Üzletágvezető

A Sortimo üzletág vezetőjeként én felelek a teljes Sortimo csapatért, továbbá a felmérésekért, a teljeskörű tanácsadásért. Célunk, hogy Ügyfeleink ne „csak” Ügyfelek legyenek, hanem Sortimo Partnerek, egy család része, akik úgy érzik, hogy maximálisan figyelünk rájuk. A Sortimo pedig ne „csak” egy állványt vagy berendezést jelentsen számukra, hanem egy olyan eszközt, ami állandó támogatást nyújt a mindennapok során, mellyel a mindennapi munka élvezhetőbbé, egyszerűbbé, gyorsabbá tehető.

Malcsiner Ádám
Senior szerelő

A Sortimo indulásától kezdve végzem a beszereléseket, legyen szó egyszerű raktérburkolásról (padló és oldalfal), vagy egy komplex, duplapadlós rendszerről, komplett elektromos hálózat kiépítésével együtt. A Sortimo-s képzéseknek és az állandó megrendeléseknek köszönhetően folyamatosan tanulunk és fejlődünk. Magas, minőségi, német sztenderdek alapján dolgozunk, cserébe nemcsak kommunikáljuk a hatékonyságot, de a mindennapunk része. Több olyan alkalom is volt, amikor napi 5-6 autót is beszereltünk kollégáimmal.

Tóth Gergő
Senior szerelő

Szintén a Sortimo indulásától kezdve támogatom, felügyelem a beszereléseket, előszereléseket. A kollégákkal éves szinten több száz autót szerelünk fel Sortimo megoldásokkal. Egy-egy beszerelést jellemzően 1 munkanapon belül kivitelezünk. Az egyedi igényeknek köszönhetően minden beszerelés újabb és újabb kihívást jelent, melyet gyorsan, precízen, az Ügyfelek igényeinek maximális figyelembevételével oldunk meg.

Horváth Máté
Junior szerelő

2022 februárban kezdtem el dolgozni a Sortimo-nál, mint szerelő kolléga. Azóta már többszáz autót szereltünk fel kollégáimmal különböző speciális, egyedi megoldásokkal. Feladatom elég sokrétű, kezdve az állvány elemek szortírozásától, az állvány megépítésén át egészen a beszerelésig. A precizitásra kiemelt hangsúlyt fektetünk, minden milliméter számít egy állvány megépítésekor, hiszen Ügyfeleink elégedettsége és biztonsága az első számunkra.

Pillinger Gabriella
Kereskedelmi asszisztens

A folyamatosan növekvő igény miatt 2022 júliusában kezdtem el dolgozni a Sortimo nál. Én felelek az adminisztratív tevékenységért a cégnél, tehát a rendeléstől kezdve a számlázáson át én biztosítom a gördülékeny működést.