Beépítés, összeszerelés

Szerelőink szakértelme egyedülálló. Tekintse át egy pillanat alatt, hogy hogyan dolgozunk a Sortimo-nál!

Büszkék vagyunk szerelőinkre, akik több mint 10 éves tapasztalatuknak és szakértelmüknek köszönhetően képesek bármely állványrendszerünket gyorsan, az egyedi igényeknek megfelelően, a német precizitás elve mentén a járműbe rögzíteni, beszerelni. Ezáltal biztosított a magas minőség, továbbá biztos lehet abban, hogy járműberendezése éveken keresztül szolgálni fogja Önt és az Ön cégét. A magas minőségű termékösszetételt és szerelőink egyedülálló szakértelmét mi sem bizonyítja jobban, hogy járműberendezéseinkre 5 év garanciát vállalunk.

 

  1. Szerelőink a Sortimo International GmbH intenzív képzésén vettek részt, melyet rendszeres (3 havonta kötelező) továbbképzéssel egészítenek ki. Az állandó képzések biztosítják, hogy folyamatosan naprakészek legyenek termékeinkkel és a szerelési lehetőségekkel kapcsolatosan.
  2. Ügyfeleink rendszeres rendelése újabb és újabb állványrendszerek beszerelését teszi lehetővé számunkra, melyet szerelőink a lehető leggyorsabban és a lehető legprecízebben kiviteleznek. Minden beszerelés során tanulunk valami újat, melyet a további beszerelések során könnyedén alkalmazni tudunk. Alkalmazkodás és gyors problémamegoldás, ez a hitvallása szerelőinknek.
  3. Szerelőink tudása, tapasztalata és szakértelme lehetővé teszi számunkra, hogy ne csupán az átlagos járműberendezéseket építsük be ügyfeleink járműibe, hanem teljesen személyre szabható, az egyedi igényeiket maximálisan kielégítő rendszereket.
  4. A beszerelést követően minden egyes termék szigorú minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül. A szerelőkkel együtt üzletágvezetőnk terheléses teszteknek veti alá a beszerelt állványrendszereket. Olyan terheléses ellenőrzéseket végzünk, melyet való használat mellett is tapasztalhat az állványrendszer, ezzel biztosítjuk ügyfeleink számára a tökéletes minőséget, ami által hosszan, maximális biztonsággal tudják használni termékeinket.

Hivatalos tanúsítvány

Hivatalos tanúsítvány