Fedezze fel a Jumbo-Unitot

A Jumbo-Unit egy kompakt, kihúzható fiók, ami ideális a nehéz felszerelések gyors és biztonságos tárolására.

Az XL-es fiók, mint dupla padlós megoldás!

A praktikus dupla padlós vagy emeletes megoldással a raktér minden egyes szeglete teljes mértékben kihasználható. Az XL-es fiókok biztosítják a nagy teherbírást és lehetővé teszi az óriási, hosszú vagy nehéz áruk, illetve felszerelések ergonomikus be- és kirakodását a hátsó vagy az oldalsó ajtón keresztül. Az óriási aljzatfiókok Sortimo padlóval vannak felszerelve, ennek köszönhetően rugalmasan kombinálhatók a kisteherautó állványaival, a WorkMo-val és a terhelésrögzítő koncepciókkal, mindezt a maximális raktér felhasználása érdekében. Ezt a kompakt lehetőséget használva olyan koncepciókat alkothatunk, melyek lehetővé teszik, hogy a járműbeszerzés során kisebb járművet válasszon, ezzel megtakarítva pénzt saját maga és vállalkozása számára.

  • Maximális tárolási kapacitás – a nagy és nehéz rakományokhoz

  • Ergonómia – ideális hozzáférés az anyagokhoz a tárgyakhoz, amikor kihúzzák

  • Raktér hasznosítás – Raktározás és a helykihasználás a jármű méretének csökkentését szolgálja

  • Felületi terhelés – 100 kilogrammig

  • Robosztus kezelés/megjelenés – az extrém erős teleszkopikus fióksíneknek és a nagy fióköntvénynek köszönhetően

  • Tisztaság, átláthatóság – A nagy tárolási kapacitás ellenére rugalmas elrendezési lehetőségeknek ad teret olyan kiegészítők, mint az elválasztók használatának köszönhetően

Kihúzható rakodólap

Megkönnyíti a nehézsúlyú felszerelések, gépek be- és kirakodását, továbbá elérhetővé teszi ezen eszközök alkalmazását a járművön kívül anélkül, hogy az eszközöket meg kéne emelni.

A termék optimalizációk teszik különlegessé a Sortimo kihúzható rakodólapját. Számos praktikus új funkció mellett egyértelműen kiemelkedik a piacon elérhető többi kihúzható rakodólaphoz képest a biztonság szempontjából fontos terméktulajdonságok által.

Praktikus!

Köszönhetően az új kihúzható rakodólapnak a kishaszongépjárművek raktere teljes egészében hasznosítható. A be- és kihúzható mechanizmus lehetővé teszi a kihúzható rakodólap a teljes hossz 2/3-ig történő kihúzását a járműből, ezáltal kényelmes hozzáférést biztosít a rajta tárolt eszközökhöz, gépekhez és egyéb nagyméretű szerszámokhoz. A hasznos teherbírása 250 kg!

Egyedülálló!

Egy fokozatú fékezési funkció: különösen lejtős terepen a jól megrakodott kihúzható rakodólap kockázatot jelenthet a kezelője számára, ha fékezés nélkül nekicsapódik az adott személynek. Köszönhetően a fékezési funkciónak, amely az adott pozícióban rögzül, az emberek és a közeli tárgyak védve vannak a kihúzható rakodólap súlyától.

Rendszeralapú és biztonságos!

Az integrált Sortimo ProSafe rakományrögzítő rendszer további egyedülálló funkciókat kínál felhasználója számára. A ProSafe rendszere elérhetővé teszi a tárgyak rögzítését a kihúzható rakodólapra, ezáltal biztosítva az alapvető biztonsági előírásokat. Az összes Sortimo ProSafe teherrögzítő heveder rögzítő berendezésként használható.

Az összes előny egy pillantás alatt – Összefoglaljuk az előnyöket!

Automatikus fékezési funkció

Különösen lejtős terepen a jól megrakodott kihúzható rakodólap veszélyt jelenthet a kezelője számára, ha fékezés nélkül nekicsapódik az adott személynek. A fékezési funkció biztosítja, hogy a kezelőfogantyú elengedésekor a rakodólap bármely pozícióban megbízhatóan megálljon.

Terhelhetőség 250 kg-ig

Minden méretű kihúzható rakodólap úgy lett tervezve, hogy 250 kg-os hasznos teherbírással rendelkezzen. Ez széles alkalmazási területet eredményez. A zökkenőmentesen mozgatható rakodólap biztosítja a kényelmes működést maximális terhelés mellett is.

Integrált rakományrögzítés

A ProSafe rakományrögzítő rendszer integrálható a kihúzható rakodólapon található alumínium profilokba. A ProSafe rögzítőhevedereket arra is lehet használni, hogy az eszközöket a kihúzható rakodólapra rögzítsük – gyorsan és biztonságosan!

Rögzítés

Annak érdekében, hogy a teljes biztonságot garantáljuk vezetés közben, a kihúzható rakodólap rögzítve van, amikor behúzott állapotban használjuk. A zár automatikusan bekapcsol, ha a rakodólapot ki-, vagy behúzzuk.

Lekerekített sarkak

Egy másik, biztonsági szempontból releváns részlet a lekerekített sarkak, melyek puha műanyagból készülnek. Ez a megoldás megakadályozza a sérülés kockázatát, melyet az éles sarkak okozhatnának.

Ellenálló felület

A kihúzható rakodólap felülete ugyanabból a többrétegű fából készül, mint a SoboGrip vagy a SoboPro padló. Ezáltal a felület csúszásmentes, időtálló és hosszú élettartamú.

A teljes hossz 2/3-ig történő kihúzás

A kihúzható rakodólap a teljes hossz 2/3-ig kihúzható. Ez biztosítja az egyszerű hozzáférést (akár targoncával vagy daruval is) a nagyméretű rakományhoz.

Beépített címkézés

A mySortimo címkék – mely az SR5 járműberendezésbe is beépíthető – lehetővé teszi, hogy a jármű eszközeit, gépeit, szerszámait egy pillantás alatt észrevegyük, rendszerezzük. Továbbá a feliratokon vagy címkéken feltünthető bármely biztonsági előírás, információ, amely fontos lehet a kezelő számára.

WorkMo rögzítés

Lehetőség van arra is, hogy a WorkMo rögzítését a kihúzható rakodólapon végezzük el, ezáltal a WorkMo moduljait könnyen és egyszerűen rögzíteni lehet. A WorkMo kihúzható rakodólapon való tárolása egy kisebb járműben más előnyöket is kínál: azáltal, hogy kihúzható, jóval egyszerűbb és gyorsabb a WorkMo eltávolítása és rögzítése a járműbe.