Elismerések, díjak

Büszkék vagyunk kitüntetéseinkre, amik bizonyítják, hogy innovatív megoldásaink maximálisan a piac és a vevőink igényeit szolgálják. Célunk továbbra is az, hogy vevőink számára értéket teremtsünk, ami jelenesetben a mindennapi munkájuk megkönnyítését, hatékonyabbá tételét jelenti.

Best Brand 2019 – Sortimo

WorkMo
„German Design Award 2017” különdíj

… a „Szállítás és közlekedés” kategóriában lett különdíjas a WorkMo, melyet egyedi – és az iparágban teljesen úttörő – kialakításának köszönhet.

TopSystem Industrie Preis 2017

… a legfejlettebb ipari termékek kitüntetése.

L-BOXX G4 pro-K Award

… az innovációért, a kifinomult funkcionalitásért és az eredeti kialakításért. A „pro-K Award” kitüntetést évente adja át a pro-K Industry Association (Ipari Szövetség) műanyag félkész termékek és fogyasztói termékek kategóriában.

SR5

Az innovatív SR5 járműberendezés és állványrendszer a hétből négy plecsnit is elnyert a Plus X Award díjátadóján, melyek a következők: Minőség, Funkcionalitás, Ergonómia és Dizájn. E kitüntetés bizonyítja a Sortimo egyedülálló minőségét.

Vegye fel a kapcsolatot velünk

Best Brand 2020 – Sortimo

A Sortimo sorozatban negyedszer nyerte el a „Best Brand of the Year” (Legjobb Márka-díj) kitüntetést. A Stuttgartban található ETM Kiadó minden évben szavazást hirdet olvasói között, hogy a különböző vállalatok közül arra szavazzanak, aki a legjobb szolgáltatással rendelkezik. A „Műhely- és járműberendezés” kategóriában a Sortimo kapta a legtöbb szavazatot, mellyel sorozatban negyedszer végzett a lista élén.

L-BOXX G4,
a „German Design Award 2018” győztese

Az L-BOXX G4 két kategóriában („Kivételes terméktervezés” és „Műhelyek és szerszámok”) is elnyerte a rendkívül nívós „German Design Award” díjat 2018-ban. A díjat évente ítéli oda a Német Formatervező Testület.

L-BOXX Design Award

… egy újabb díj a kivételes kialakításnak köszönhetően.

Vásárlás most

L-BOXX G4

Az L-BOXX G4 megkapta a „Az Ipar Legjobbja 2018” kitüntetést.

Vásárlás most

SR5 – Az év legjobb terméke 2019

Az SR5 járműberendezés és állványrendszer elnyerte a „2019-es év Legjobb Terméke-díjat” az autóipari kiegészítők kategóriájában, így megkapta a nemzetközi szinten elismert „Plus X Award” kitüntetést. Az elismerést SR5 állványrendszerünk többek között annak köszönhette, hogy a szakmai zsűri jövőbiztosnak, innovatívnak, úttörőnek és teljesen egyedülállónak ítélte a terméket az autóiparban. A Plus X Award a világ legelőkelőbb innovációs kitüntetése a technológiai, sport-, és autóipari, illetve az életstílus területén.

További információ