Szakmai tanácsadás

Tekintse át röviden, hogy mire épül szakértelmünk!

  1. Folyamatos képzést kapunk a németországi Sortimo-tól, így elmondhatjuk, hogy az állandó tudásmegosztásnak köszönhetően közel 50 év szakmai tapasztalattal és innovációval rendelkezünk a járműberendezések területén. Szakmai tanácsadóink hívei az életen át tartó tanulásnak (lifelong learning), mely egyben a Sortimo egyik alapelve és az innovációhoz, a gyors problémamegoldáshoz vezető út. 
  2. A piaccal, felhasználókkal való mindennapi kapcsolat szintén folyamatosan új dolgokat, elképzeléseket, megoldásokat tanít nekünk, melyet a későbbiek során könnyen felhasználhatunk és alkalmazhatunk új partnereinknél. A téma szakértői az iparosok, szakemberek, akiktől rengeteget tudunk tanulni. Mi abban nyújtunk értéket vevőink számára, hogy az ő elképzeléseiket, kívánságaikat a lehető legmagasabb minőségben, a lehető legpontosabban és leggyorsabban kivitelezzük, mindezt maximálisan vevőink igényeire és természetesen járműire szabva. Kreativitásunknak és szakértelmünknek köszönhetően nem ismerünk leküzdhetetlen akadályokat. Célunk, hogy a felhasználók mindennapjait megkönnyítsük, folyamataikat felgyorsítsuk. Megoldásainknak köszönhetően egy kisiparos átlagosan 32,5 percet tud megtakarítani naponta, ami éves szinten 16,25 munkanapot jelent! 
  3. A Sortimo alapértékei a MINŐSÉG, a GYORSASÁG/HATÉKONYSÁG, a RUGALMASSÁG, a BIZTONSÁG és a VEVŐCENTRIKUSSÁG. Ezek azok az értékek, melyek megkülönböztetnek minket versenytársainktól. Továbbá ezen értékek mentén szervezzük meg mindennapi tevékenységeinket, folyamatainkat. Szakmai tanácsadóink pedig örömmel állnak az Önök rendelkezésére a hét minden napján.


Az alábbi gombra kattintva töltse ki gyorsan és egyszerűen adatait, majd szakmai tanácsadóink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.