Prémium minőségű Sortimo padlók és oldalfal burkolatok

Szerelő és rakományrögzítő padló

A Sortimo szerelő és rakományrögzítő padlók beépített rögzítőpontok révén az SR5 járműberendezés stabil és gyors rögzítését képezik. Ily módon a rendszerrel egy integrált rakományrögzítési koncepciót kap a kezébe.

A padló felületek jármű specifikus védelme

A ProSafe rakomány rögzítési rendszer megjelenik a Sortimo padlóknál is, és sokoldalú lehetőséget kínál a rakományok rögzítésére. A Sortimonál az egyéni megoldásoknak köszönhetően minden járműnek méretre szabott padló áll rendelkezésre.

SoboPro

A SoboPro szerelő- és rakományrögzítő padlók az integrált rögzítési pontok révén az SR5 rendszer egyszerű és gyors szerelését teszi lehetővé – fúrás nélkül. A meglévő padlórögzítési pontok egy innovatív és professzionális rakományrögzítési koncepciót biztosítanak, ami a padlón egy rugalmas rakomány rögzítést tesz 

lehetővé. A ProSafe padlórögzítési pontok úgy vannak elhelyezve, hogy az értékes rakodótér a járműpadlón, kombinálva az SR5 jármű berendezéssel korlátlanul áll rendelkezésre. Az eredeti rögzítési pontok az integrált, a padlóba süllyesztett rögzítőtálcákban, és kompatibilisek a ProSafe-fel.

SoboPro rögzítőrúd

A SoboPro szerelő -és rakományrögzítő padló az összekötő pontok mellett a Sortimo SR5-ös járműberendezéshez további ProSafe rögzítőpontokat tartalmaz. A felette található, a tetőrúdban elhelyezett rögzítősínekkel összekötve alakzáró rögzítés valósítható meg. Nagyméretű áruk vagy táblaanyagok kényelmesen rögzíthetők és biztonságosan szállíthatók. A ProSafe padlórögzítő pontok mellett ProSafe rögzítő hevederek biztosítják a rakományt.

Sortimo padlókoncepció

Sortimo Bodenkonzept
1
2
3
4
1
2
3
4
SR5 összekötőpontok
bodenverkleidung-tooltip-sr5-anbindungspunkt.jpeg
A standard módon integrált összekötőpontok révén a Sortimo SR5 járműberendezés gyorsan és egyszerűen szerelhető össze.
ProSafe padlórögzítő pontok
bodenverkleidung-tooltip-universalzurrpunkt.jpeg
A SoboPro padló az integrált rögzítőfüleken keresztül az összes többi ProSafe elemmel - mint a rögzítőheveder, CargoStop, rögzítőrúd vagy rakományrögzítő háló - kompatibilis.
Padlólemez
bodenverkleidung-tooltip-bodenplatte.jpeg
A 7-rétegben ragasztott fapadló 9 mm vastag és északi nyírfából készült. A száliránymentes csúszásgátló réteg révén a nedvességálló padló karcolás- és extrém csúszásmentes.
Eredeti rögzítőpontok
bodenverkleidung-tooltip-originalzurrpunkt.jpeg
A jármű eredeti rögzítőpontjai az integrált és a padlóba besüllyesztett rögzítőtálcán keresztül megmaradnak és kompatibilisek a ProSafe-fel.