Irány a következő szint.

SR5: az új generációs járműberendezés a nagyobb termelékenység érdekében.

Az SR5 járműberendezés szervezettebbé, rendezettebbé teszi munkáját:

a nagyobb raktér kapacitás a jelenleginél is több szerszám és rakomány tárolását teszi lehetővé, mindezt strukturált elrendezéssel kiegészítve, aminek köszönhetően minden eszköz átlátható és könnyen elérhető – nincs több elvesztegetett idő, melyet eddig az elveszett eszközök keresésével töltöttünk. A Sortimo rendszer kompatibilitás azt jelenti, hogy a Sortimo Partnerek termékei, mint például a Gedore, Hilti, Bosch, Fischer, BTI és sok más BOXX-okat gyártó vállalat termékei könnyedén integrálhatók az SR5 rendszerbe.

És végül, de nem utolsósorban, az SR5 gyorsan és könnyedén személyre szabható, köszönhetően a Sortimo 3D konfigurátornak.

Online konfigurálható.

Konfigurálja online az SR5 járműberendezést és alakítsa ki úgy, ahogy Önnek tetszik.

Automatizált, gyakorlatorientált javaslatok 

Személyes igényeinek a megadásával egyénre szabott javaslatokat kap, amelyek az évek során megszerzett tapasztalatunkon alapul és amelyek mentén járműberendezését gyorsan és könnyen megtalálja az Önnek való járműberendezést.

Teljes költségkontroll

Az online konfigurációban minden komponens hozzáadása és eltávolítása során a teljes berendezés árát azonnal, valós időben láthatja. Ebből kifolyólag Ön minden változtatással látja az árkülönbséget, így berendezését pénztárcájához igazíthatja.

Tárolási funkció a járműkezelésben

Ha nem tud azonnal dönteni a járműberendezés vásárlásáról, hanem a kollégáinak a véleményét is szeretné kikérni, vagy egy későbbi időpontban tovább akar konfigurálni, mindig fennáll a lehetőség, hogy az SR5 konfigurációt elmentse és igény esetén akár duplikálja.

Személyes tanácsadás igény szerint

A járműberendezési döntéséhez szaktanácsadóval támogatjuk Önt: vagy a már Ön által elkezdett konfigurációval, vagy egy új tervezéssel akár a Sortimo képviseletnél, akár az Ön székhelyén. Vegye fel a kapcsolatot képviseletünkkel, és egyeztessen egy időpontot szaktanácsadónkkal! 

Kapcsolatfelvétel a szaktanácsadóval

Vegye fel a kapcsolatot velünk!

Online konfiguráció

Konfigurálja SR5 járműberendezését néhány lépésben – gyorsan, egyénileg bármikor teljes költségkontrollal.

Tovább a konfigurátorhoz!

Maximális raktérkihasználás

Az Ön előnye: több tárolási hely, nagyobb raktér.

A teljes tér kihasználása a járműben

A rakodótér teteje alatti terület az SR5-tel teljesen kitölthető, mert mélyebb polcokat lehet használni. Munkaanyagok, szerszámok vagy egyéb eszközök tárolhatók itt. Ezáltal az általában kihasználatlan tereket is teljes egészében kitölthetjük, felhasználhatjuk.

 

Rugalmas polcelrendezés a jármű kontúrjához illesztve

A polcokat az oldalprofilokon több mélységben is szerelhetjük, ezáltal biztosítva a maximális rugalmasságot. Ezáltal a járműberendezés a jármű körvonalához és a kerékdobokhoz illeszthető anélkül, hogy helyet veszítenénk.

 

Kompakt oldalprofilok a padlón való több hely érdekében

Az SR5 a kompakt oldalprofiljai révén nagyon vékony kialakítású, így több helyet biztosít – főleg a rakodópadló területén. Mindez azt eredményezi, hogy az Euro paletta is könnyedén elfér az állványok között még a legkisebb haszongépjárműben is.

Produktivitás rend által

Az Ön előnye: több idő.

Rend és átláthatóság a haszongépjárműben

Az SR5 számtalan módon támogatja Önt a raktér szisztematikus elrendezésében. Önmagában a különböző komponensek, mint az elosztókkal felszerelhető polcok és az egész koffer választék révén a munkaeszközeit rendezetten és biztonságosan tudja elhelyezni.

Optimális munkahelyszervezés a mySortimo címkékkel és a színkódokkal

A mySortimo címkék segítségével minden koffer, minden BOXX, minden fiók és minden polc feliratozható. A feliratozás – amely 6 különböző színkóddal egészíthető ki – átláthatóvá teszi a rakterét, így minden munkatárs gyorsan megtalálja, amit keres. 

Szerszámbetétek a polcokhoz és a BOXX-okhoz 

A BOXX-okba és fiókokba rendelhető szivacsbetétek szerszámai strukturált elhelyezését biztosítják. Ezáltal biztonságosan szállítható minden egyes eszköze, illetve teljes rálátása van a szerszámaira: ha egy darab hiányzik, azonnal feltűnik.

Teljeskörű rendszer kompatibilitás

Az Ön előnye: integrálhatja már meglévő szerszámait.

Integrált ProSafe rakományrögzítési rendszer

A ProSafe rögzítési pontok integrálhatók mind a járműberendezés kereszttartóiba, mind a Sortimo SoboPro padlóba. A rögzítési pontok kompatibilisek az összes ProSafe kampóval és a feszítőrúddal, így adapterek nélkül is rögzíthető a rakomány. Emellett a ProSafe kampók a jármű eredeti rögzítési pontjaihoz is illeszkednek, így ezeket továbbra is használni tudja. 

Átfogó, univerzális kompatibilitás az összes Sortimo rendszerrel

Az SR5-ben minden olyan BOXX- és koffer elfér, melyet ismerhet a Sortimo termékpalettából. Rakományát, eszközeit a ProSafe rendszernek köszönhetően továbbra is gyorsan, biztonságosan és egyszerűen rögzítheti, ezáltal rendezetten tárolva mindent. 

Az L-BOXX ipari standard használata – Bosch, Hilti… és még sokan mások

Az L-BOXX családdal a Sortimo egy olyan ipari standardot hozott létre, melyet azóta számos partner, mint például a Bosch, Hilti, Gedore, Fischer, stb. használ. E gyártók termékei csakúgy, mint a Sortimo L-BOXX-ok, gyorsan és biztonságosan elhelyezhetők az SR5 állványon.

Szabadalmaztatott hibrid konstrukció

A könnyű alumínium szerkezet és az acélbevonatú alkatrészek kombinációja kis súly mellett is nagy stabilitást biztosít.

Teljes biztonság

A maximális biztonság elérése érdekében a nagy terhelésnek kitett helyeken acél alkatrészeket használunk. Ily módon rendszerünk a terheléses törésteszt a könnyű konstrukció ellenére is sikeresen teljesítette.

Minimális súly

Az alumínium alkatrészek használata akár 25%-os súlymegtakarítást is eredményezhet, ezzel optimalizálva az üzemanyag-felhasználást és csökkentve a jármű kopását.

Maximális stabilitás

Az acél alkatrészek használata biztosítja a nagy terhelésnek kitett pontok – és ezzel az egész rendszer stabilitását.