A mySortimo.de -n Sortimo termékeket rendelhet. Különböző online szolgáltatások könnyítik meg a mindennapi életét. Így időt takarít meg, amit máshol tud felhasználni.

A mySortimo -val indult el a digitalizálás a járműberendezés szakmában. Az autóipari ágazat ismeri már a konfigurátorokat, amelyeken keresztül az álomautót össze lehet rakni – ez a Sortimo járműberendezéseknél is lehetséges. Vagy Ön használja a konfigurátort, hogy saját maga is átélje ezt az élményt, és megkapja ezzel együtt az árajánlatot, majd meg is tudja ezt rendelni, vagy hívja a Sortimo szaktanácsadóját, és tőle kér tanácsot a legjobb összeállításra. 

De nem csak ennyi: mindent, amire Önnek szüksége van, hogy egy működőképes, Sortimo járműberendezéssel felszerelt haszonjárművet kaphasson, a mySortimo-n keresztül konfigurálhat,  mégpedig úgy, hogy termelékenyen tud dolgozni. Mert nem idegesíti egy szerszám vagy egy csavar keresgélés többé, ha időnyomás alatt van. Megmutatjuk Önnek, hogyan tudja ezt megelőzni. 

Ezzel az online szolgáltatással tökéletes munkaeszközzé varázsolja az autóját: 

Járműberendezés tervezése a mySortimo konfigurátoron keresztül

Jármű kiválasztás

A mySortimo járműberendezés konfigurátorral az SR5-ös állványt az igényeinek megfelelően szerelheti fel. Kezdje el a jármű kiválasztással, melynél Ön a jármű adatait adja meg. Így a méretek és a rögzítési pontok az SR5-ös állványhoz automatikusan beazonosítja, és a járművéhez rögzíti. Az alapkeretek így már a konfigurátor nézetében megtalálhatók.

Az egyes komponensek helyre történő behúzása

A következő lépésben helyezze el az egér segítségével a padlót, koffereket, BOXX-okat, fiókokat, SR- polcot és a további tartozékokat a megadott SR5 oldalprofilok között a kívánt helyekre az állványon.
A megfelelő elhelyezést a zölddel jelzett területre tudja behúzni. Ha a kiválasztott komponens az állványon zölddel jelzett, egyszerűen a bal egér gombot engedje el, így máris sikerül az elhelyezés.
Ha piros hátteret lát, ez azt jelenti, hogy a kiválasztott komponens arra a helyre nem építhető be, vagy ütközés van. Ebben az esetben más pozíciót kell keresnie, vagy egy másik méretet kell  kiválasztania.

Bármely időpontban ártranszparens a konfigurációja. ezeket jobb oldalon alul láthatja az ablakban. Ha a konfigurációval elégedett ezeket mentheti, és a kosárba dobhatja ill. közvetlenül online megrendelheti. A check-out folyamat alatt még egy beépítési helyet ill. egy kívánt időpontot kell kiválasztania. Az összes többi nálunk kerül lebonyolításra – kapcsolatba lépünk Önnel. 

Amennyiben nem biztos a dolgában, és inkább a személyes tanácsadást részesíti előnyben, akkor egyszerűen mentse a konfigurációját a regisztrációjában. A járműkezelés menüben a konfigurációs ID-n keresztül mindig meg tudja találni a járművét a jármű adatok között. Ezzel az értékesítési szaktanácsadó rá tud menni az Ön konfigurációjára, és Önnel együtt átbeszéli a terveket ill. az optimalizálást, így ajánlatot tud adni Önnek.

Termékcímkék a járműberendezéshez a mySortimo feliratozással

Már a járműberendezés konfigurátorban megvan a lehetősége, hogy minden SR5 egységet termékcímkével lásson el. Így már a konfiguráció alatt rálát, hogy később hol kell valamit elhelyezni,  de természetesen utána a mindennapi tevékenység alatt is. Minden SR5 komponens megmutatja Önnek a tartalmat – így elmarad a hosszú keresgélés. 
További előny, hogy mindig összehasonlíthatja a leltár listát a konfigurációval. Így a tervezett leltár listát egyszerűen kinyomtatja, és máris rálát azokra az anyagokra, amelyek az autóban kell, hogy legyenek.

A továbbiakban különböző színkódok segítenek az orientációban. Egy szín egy területre, egy felhasználási célra vagy valamihez tartozásra vonatkozhat. Például járműberendezés komponensek zöld etikettekkel a rögzítéshez szükséges anyagokat tartalmazzák (csavarok, dübelek, stb.), a piros etikettek a munkavédelemmel és üzemfelszereléssel kapcsolatos (kesztyűk, raktérrögzítés, stb.).
Természetesen a színkódokat a saját ízlésének megfelelően állapíthatja meg. Szolgáltatásként a munkahely szervezés címszó alatt egy kis segítséget biztosítunk.

Szerszámbetétek a mySortimo inlay-en keresztül

Ahhoz, hogy a szerszámait, mérőkészülékeit és egyéb munkaanyagait rendesen és biztonságosan elhelyezze a fiókokban, SR-polcon vagy kofferben és BOXX-okban, állítson össsze az inlay konfigurátor segítségével egy egyéni szerszámbetétet szivacsból. 

Ehhez fényképezze le a szerszámait vagy készülékeit a kívánt pozícióban, mert ezeket később a szerszámbetétekben kell elhelyeznie, vagy válassza ki a szerszám adatbankjából a szerszámait, és helyezze el őket kívánságának megfelelően. 

Ily módon szerszámokat, amelyek egy munkamenetben szükségesek, egy SR5 fiókban vagy a Sortimo BOXX-okban és kofferekben elhelyezheti.

A kétszínű habban egy hiányzó szerszám azonnal feltűnik, így egy „ott felejtettem a vevőnél” felismerésre kerül – ami épp a drága szerszámoknál egy nagyon pozitív hatás. De Ön és/vagy a kollégái érzékenyebbek lesznek és jobban figyelnek a szerszámos környezetükre. Egy világos plusz pont a gazdaságosságra. Egyszerűen ki kell próbálni!

Az összes online szolgáltatás áttekintése az Ön mySortimo regisztrációjában

Hogy minden járművének összes szolgáltatására és termékére rálátással rendelkezzen, nézze meg a mySortimo regisztrációjában lévő megrendelt Sortimo termékeket és a járművenként mentett konfigurációkat. A mentett konfigurációt itt le tudja hívni, módosítani és megrendelni.

Természetesen a Sortimo szaktanácsadó rendelkezésére áll akár a termékekkel, akár a konfigurációval kapcsolatosan. A konfigurációs ID segítségével a Sortimo szaktanácsadó hozzáfér az konfigurációjára, és ellenőrizheti ill. ehhez egy ajánlatot adhat. A konfigurációs ID az Ön jármű kezelésében a megfelelő járművek között a jármű részleteknél kerül lementésre. 

Kapcsolatfelvételi űrlap