Az XL-BOXX ADR a nagy tárolóhelye révén kiválóan alkalmas gépek és szerszámok szállítására.

XL-BOXX


Az XL-BOXX ADR a nagy tárolóhelye révén kiválóan alkalmas gépek és szerszámok szállítására. Az elektromos szerszámok és akkus gépek területe nagyon fontos. AZ XL-BOXX ADR a veszélyes anyagok szállítására vonatkozó tároló engedélyével rendelkezik az ADR, RID, IMDG CODE, a veszélyes anyagok szállítására vonatkozó UN ajánlások, ICAO-TI és IATA-DGR előírások alapján. Az engedély viszont a szállítási tartalomban lévő fedél és egy definiált szivacsbetét esetén érvényes. Ezek egyszerűen és gyorsan kiválaszthatók a mySortimo szolgáltatásunkon keresztül, és egyénre szabottan a szállított áruhoz illeszthetők. 

 A maximálisan kihasználható belső tér így 525 x 302 x 109 mm³, az XL-BOXX bruttó tömege pedig a 12,6 kg-ot nem haladhatja meg. 

Az XL-BOXX az L-BOXX rendszert egy teljesen kompatibilis, nagyterű és átgondolt gép és szállítódobozzal bővíti. A 30 l-es tárolóhellyel rendelkező BOXX-ban nagyméretű, nehéz és nem kézreálló készülékek helyezhetők el, és a rendszer gondolkodásnak köszönhetően rendezetten elhelyezhetők, így hatékonyan és időtakarékosan szállíthatók. 

 Az XL-BOXX nem csak sok helyet kínálnak, a doboz szabadon felszerelhető elválasztófalakkal, amelyek a fedéllel illeszkedve tökéletes zárást biztosítanak, így a koffer egyénre szabottan és minden felhasználáshoz alkalmas.   

Ezzel az L-BOXX betétek és tartozékok korlátozás nélkül felhasználhatók az XL-BOXX-okban. Az egyéni megoldásokhoz a belső tér a mySortimo szivacsbetétekkel rugalmasan kialakítható, és a szállítandó áruhoz optimálisan illeszthető. 

A funkcionális design szemet szúr a kis tömeg révén anélkül, hogy a robosztusság, terhelhetőség, vagy szállítási védelem el lenne hanyagolva. 

A szállítandó gépek, szerszámok és fogyóeszközök így optimálisan védve vannak a külső tényezőktől és károsodásoktól. A Sortimo EcoSystem gondolata az XL-BOXX-nál is az első helyen áll. Ez mindenekelőtt megmutatkozik a más BOXX-okkal való kompatibilitásban. A teljes L-BOXX család és a T-BOXX-ok is összeköthetők a fedélen keresztül az XL-BOXX-okkal, és összekötve hatékonyan szállíthatók. Ez nem csak a Sortimo BOXX-okkal lehetséges, hanem a 20-as méretű Hilti kofferrel is.