Sortimo WorkMo: a mobil munkahely

A Sortimo WorkMo modularitásának köszönhetően egyénileg összeállítható, és ezzel minden elképzelhető helyzetben alkalmazható: mobil munkapad, műhelykocsi, műhelypolc, szállítóeszköz és mobil munkaállomás.

WorkMo tartozékok

Tovább a webshophoz

Az egyes WorkMo modulok felhasználástól függően egymással rugalmasan kombinálhatók. A gazdag tartozékválaszték révén, mint pl. munkalapok, görgős kiskocsik vagy perforált alulemez, a WorkMo munkahelyzettől függően igény szerint bővíthető, ezáltal felhasználóbarát és szállítható műhelyeket létrehozva, melyek a felújítások, építkezések során nagy segítséget nyújtanak a szakembereknek. A WorkMo-t emellett egyedivé teszi a Sortimo BOXX-programmal való kompatibilitása is. A WorkMo változatos és sokoldalú elrendezése bármely szerszám elhelyezésére tökéletes megoldás. A különböző BOXX gyártókkal (Bosch, Hilti, stb.) létező együttműködésnek köszönhetően a teljes rendszer kompatibilitás adott. Klikkelni, összekapcsolni, minden egymáshoz illeszkedik – ennél produktívabb nem is lehetne!

Minden felhasználáshoz tökéletes megoldás.

Multifunkcionális. Sokoldalú. Rugalmas.

Moduláris rendszer

Egy építkezésen nincs két ugyanolyan nap. A változó projekt- és munkalépések más és más szerszámokat és eszközöket igényelnek. Emiatt kifejezetten fontos, hogy a mobil munkaállomás illeszkedjen az aktuális napi igényekhez. A praktikus tengelykapcsoló karoknak köszönhetően a WorkMo modulok egyénileg össze- és szétszerelhetők, továbbá egymással kombinálhatók az adott nap igényeihez igazodva.

Sokoldalú használat

A mindig jól adaptálható WorkMo az Ön munkáját támogatja bármely szituáció során, akár műhelykocsiként, műhelypolcként, munkapadként, szállítóeszközként vagy munkaállomásként. A tartozék tartók, a többrészes dugalj, a munkalap és a csatlakozó rendszer mind azt a célt szolgálja, hogy rendszerezett a szállítórendszerből egy funkcionális munkahelyet varázsoljon, amivel a rendszer minden elemét a helyszínen lévő igényekhez lehet igazítani.

Egyszerű és gyorsan átlátható rendszer

A különböző szélességben és magasságban elérhető modulok igény szerint kombinálhatók egymással, ezzel segítve a szerszámok és eszközök rendszerezett elhelyezését. A modulok fiókokkal, polcokkal, BOXX-okkal és kofferekkel is felszerelhetők. Ezzel tovább egyszerűsítheti, illetve átláthatóbbá teheti az eszközök, szerszámok és munkaanyagok elrendezését.

Könnyű és kényelmes szállítás

A WorkMo komponensei néhány pillanat alatt mobillá, hordozhatóvá tehetők. Ezáltal a WorkMo-t gyorsan és kényelmesen szállíthatjuk a műhelyből a járműbe, majd a járműből az aktuális építkezés vagy felújítás helyére. A görgős tálca a tengelykapcsoló karral a WorkMo alá rögzíthetők, a WorkMo-val összekapcsolhatók, ezzel megkönnyítve a WorkMo szállítását. Emellett a görgős tálcák használata hosszútávú mobil megoldást is kínál a felhasználók számára.

Kompatibilitás a BOXX-okkal

A WorkMo modulok kompatibilisek a Sortimo BOXX-okkal, ezáltal pedig a teljes Sortimo EcoSystem-mel. Ez azt jelenti, hogy nem csak a Sortimo BOXX-ok, hanem Sortimo partner BOXX-ok (Bosch, Gedore, Fischer, Hilti, stb.) is alkalmazhatók a WorkMo-val, ezzel biztosítva az akadálytalan munkafolyamatot.

Gyors rakományrögzítés

A ProSafe rakományrögzítő rendszer lehetővé teszi a WorkMo gyors és egyszerű rögzítését a járműben. Továbbá, a speciális, padlóban kialakított WorkMo Fix segítségével még gyorsabb a modulok rögzítése, melyeknek ezáltal állandó helye lehet a járműben.

WorkMo a személyautóban

A WorkMo modulok tökéletesen illeszkednek egy személyautó csomagtartójába, így ideális megoldást biztosít a szerviztechnikusok részére. A modulok használhatók az eszközök átlátható és biztonságos tárolására, szállítására. A WorkMo személyautóba történő integrálása és eltávolítása rendkívül egyszerű és pillanatok alatt megtehető.

A WorkMo elv.

Rendszerezni. Szállítani. Dolgozni.

WorkMo a rendezett szerszámtároláshoz

A szerszámok és a munkaeszközök a WorkMo fiókokban rendszerezetten megtalálhatók. Emellett BOXX-ok és kofferek is integrálhatók a rendszerbe, melyeket használat során egyszerűen ki lehet venni helyükről. A fiókok emellett teljesen kihúzhatók, ezáltal teljes átláthatóságot biztosít eszközeinkre, melyeket gyorsan és egyszerűen elérhetünk. Ezenkívül a WorkMo polcok további tárolási lehetőséget biztosítanak.

A WorkMo mint mobil szállítórendszer

A SoboPro padló már egyedi rögzítőpontokkal van ellátva, így a WorkMo járműben való rögzítése a speciális ProSafe tartozékokkal gyorsan és egyszerűen megoldható. Emellett minden padló felszerelhető a pozíció fixáló WorkMo Fix-szel. Ezáltal időt takarít meg, és rögzíti az utazás alatt a szerszámokat és az eszközöket.

A WorkMo mint mobil munkapad

A WorkMo mobil munkapaddá alakítható a különböző munkalapokkal és -asztalokkal, melyek a modulok tetejére rögzíthetők, a modulok alá pedig görgős tálcákat helyezhetünk annak érdekében, hogy hordozhatóvá tegyük. A további tartozékék, mint például a polcok és elosztók lehetővé teszik a további szerszámok vagy eszközök gyors elérését. Ez a megoldás tökéletesen használható a műhelyben vagy egy építkezésen.

A WorkMo mint ergonómiai műhelykocsi vagy munkaállomás

A WorkMo modulok különböző szélességekben (526 mm, 789 mm, 1052 mm) és magasságokban (506 mm, 744 mm) kaphatók. Így a WorkMo illeszkedik a mindenkori munkahelyzethez. Ha például nehéz munkát kell elvégezni, a 750-es WorkMo-t ajánljuk (744 magassággal). Ha viszont finom, precíziós munkákat kell kivitelezni, akkor a munkához ideális, 1 m-es magasság 2 egymásra pakolt WorkMo 500-as modullal (506 mm/egység) érhető el.

Professzionális és rugalmas minden nap.

Kombinálja igény és hangulat szerint – nézze meg azonnal!

Vásárolja meg most a mobil munkapadot a Sortimo-nál

„Rend a lelke mindennek” – ez érvényes a munkahelyre is. Az utazó munkapadunkkal egy rugalmas rendezési megoldást vásárolhat, amelyet minden felhasználásnál kényelmesen magával vihet. Rendelje meg még ma a WorkMo-t online a haszonjárművéhez vagy személyautójához – egyszerűen a Webshopunkon keresztül vagy vegye fel a kapcsolatot szaktanácsadónkkal, aki megtalálja Önnek a tökéletes megoldást. Használja ki a költségmentes szállításunk előnyeit. Sok sikert és hatékony munkát kívánunk a mobil munkapadunkkal!