Fedezze fel a Globelyst4-et

Globelyst4

A jól bevált Globelyst4 járműberendezés rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, rendkívül ellenálló és rugalmas, továbbá egyszerű kezelést tesz lehetővé felhasználója számára.

Globelyst4 – A jól bevált járműberendezés

Tervezés és beépítés az Ön egyéni igényei alapján.

A Globelyst4 járműberendezés egyet jelent a szervezettséggel, struktúrával és biztonsággal az Ön kisteherautójában. Az intelligens berendezési rendszer egy koncentrált munkafolyamatot tesz lehetővé, így hozzájárul a napi munkavégzés hatékonyságának növeléséhez. A professzionális tanácsadás lehetővé teszi, hogy a berendezést kimondottan az Ön igényeire, elvárásaira szabjuk, ezáltal biztosítva a lehető legtökéletesebb helykihasználást kisteherautójában. A tartozékok és kiegészítők széles választéka alkalmassá teszi a Globelyst4-et, hogy a különböző, szakmaspecifikus elvárásoknak megfeleljen és összhangban legyen velük. Az integrált ProSafe rakományrögzítési rendszer szintén a szállított eszközök egyszerű és gyors rögzítését, biztosítását teszi lehetővé.

Rugalmasság

Rugalmasság és egyediség – ez különbözteti meg Globelyst4-et.

Integrált rakomány rögzítési rendszer

A ProSafe rakományrögzítési rendszert közvetlenül a berendezés függőleges és keresztgerendáihoz lehet telepíteni, ami a rakomány gyors rögzítését teszi lehetővé.

Széleskörű kiegészítők és tartozékok

A tartozékok széles választéka lehetővé teszi a különböző ágazatokhoz való alkalmazkodást, ezáltal egyszerűbbé téve a mindennapi munkát.

Minőség és biztonság

A Globelyst4 járműberendezés kimagasló minőséget képvisel, melyet a valós körülmények között elvégzett töréstesztek támogatnak.

Anyagkeverék

A fém, műanyag és rostanyag intelligens anyagösszetétele biztosítja, hogy a szükséges terhelhetőség minden ponton teljesüljön.

T-BOXX G és
L-BOXX G/G4

Tekintse át könnyen kis méretű alkatrészeit: ebben segít Önnek a mobil T-BOXX-ok, L-BOXX-ok és a G4 széles választékú felosztási rendszere.

Tudjon meg többet!

SR-BOXX-ok

Helyezze el kis alkatrészeit gyorsan és átláthatóan a praktikus csúsztatható és átlátszó dobozokba: ismerje meg a Sortimo SR-BOXX-okat! A dobozok egytől egyig elhelyezhetők a Globelyst4 polcain.

Tudjon meg többet!

Perforált alumínium fal

A Globelyst4-hez tartozó alapfelszereltség: az alumíniumból készült lyuggatott fal, amire az összes tartozék és szerszám rögzíthető egy kézmozdulattal.

Érdekel ez a megoldás!

Állványok és polcok

Nem hagynak kihasználatlan helyet a járműben, legyen az bármilyen kicsi is: a Sortimo állványok és polcok rendet és biztonságot biztosítanak.

Érdekel ez a megoldás!

Emelő fedél

Annak érdekében, hogy a nehezen rögzíthető tárgyak, mint a vödrök és nagy méretű dobozok is biztonsággal elhelyezhetők legyenek menet közben: az emelő fedélnek köszönhetően minden a helyén marad.

Érdekel ez a megoldás!

Hosszú komponensek tárolórekesze

Ideális megoldás a csövek és rudak elhelyezésére. A rekesz a be- és kipakolást gyerekjátékká teszi.

Érdekel ez a megoldás!