A képen egy teljes kompatibilitással rendelkező rendszer látható: a járműberendezés, a tetőcsomagtartó és a kiegészítők mind a Sortimo Ecosystem részei.

Teljes kompatibilitás: Mit jelent?

Teljes kompatibilitás alatt azt értjük, hogy a járműberendezés minden egyes tagja – az állványrendszer, a tetőcsomagtartó, a rakományrögzítő eszközök, a mobil munkavégzést segítő felszerelések és minden kiegészítő – tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Egy járműberendezés lecsupaszítva nem más, mint egy egyszerű polcrendszer: polcok és fiókok összessége. Arra jó, hogy látszólag rendszerezett legyen a raktér, látszólag lehet mindennek helye benne. Hosszú távon azonban egy ilyen kezdetleges állvány nem képes a valódi funkcióját betölteni. Az eszközöknek, koffereknek nem lesz dedikált helye, a fiókokba nem férnek bele a szerszámok, a polcokon sok kihasználatlan hely marad a csomagok mellett. A kollégák előbb-utóbb elkezdik ad hoc bepakolni a felszerelést, így hamarosan valószínűleg ugyanolyan átláthatatlan káosz fog eluralkodni a raktéren, mint a beruházás előtt volt.

Nézzük meg, miért fontos, hogy a jármű berendezésének minden eleme -az alapoktól a kiegészítőkig – együtt egy nagy, kompatibilis rendszert képezzenek.

1. Teljesítmény és hatékonyság

A kompatibilitás szemlélete túlmutat azon, hogy minden felszerelés jól működik önmagában: egy jól átgondolt, komplex rendszer esetében az elemek illeszkednek egymáshoz, kiegészítik egymást, így kölcsönösen javítják egymás teljesítményét. Ennek segítségével a munka szervezettebbé, hatékonyabbá válik, ezáltal időt és pénzt spórolva meg a vállalkozásnak.

Ne állványrendszert vásárolj, hanem időt!

2. Kényelem és modularitás

A moduláris rendszereknek köszönhetően a Sortimo megoldásai könnyen variálhatóak, ezáltal igény szerint testre szabhatóak. Ennek köszönhetően a maximálisan kihasználhatóvá válik a járműben rendelkezésre álló tér, egyszerűsödik a szortírozás. A különböző megoldások egymással való kompatibilitása segíti a mobilitást, legyen szó a nap eleji bepakolásról vagy a járműtől távol történő munkavégzésről.

A Sortimo állványrendszerei moduláris felépítésüknek köszönhetően maximálisan személyre szabhatóak, így illeszkednek a felhasználó minden igényéhez.

A Sortimo L-BOXXai és átlátszó fedelű T-BOXX-ai tökéletesen integrálhatóak mind az SR5/GL4 állványrendszerekbe, mind a mobil munkavégzést megkönnyítő WorkMo-ba. Emellett klikkrendszer segítségével könnyen összeilleszthetőek, megkönnyítve szállításukat.

A WorkMo mobil munkaasztal méretében és elrendezésében is sokféleképpen variálható, gazdag tartozék-választékkal rendelkezik. Ennek köszönhetően sokféle funkciót képes betölteni: lehet mobil munkapad, műhelykocsi, műhelypolc, szállítóeszköz vagy mobil munkaállomás. Egyszerűen és biztonságosan rögzíthető a jármű rakodóterébe is.

A ProClick rendszerbe integrálható szerszámtáskái a beépített kampók révén kompatibilisek a ProSafe elemekkel, így egyszerűen szállíthatóak minden további rögzítése nélkül az SR5 oldalprofilján vagy a ProSafe rögzítősíneken. Nem csak a szerszámövhöz illeszkednek tökéletesen, hanem a ProClick szerszámtáskához és a C-BOXX-okhoz is – emiatt tökéletes kiegészítői a mobil munkavégzésnek.

3. Biztonság és egyszerűség

A Sortimo ProSafe rögzítési rendszerének részei a Sortimo padlói, állványrendszerei és TopSystem tetőcsomagtartója egyaránt. Ezáltal járműben található számtalan rögzítési pontnak köszönhetően a rakományrögzítés gyorssá és kényelmessé, valamint maximálisan biztonságossá válik, legyen szó bármilyen méretű vagy súlyú rakományról.

4. Rugalmasság és költséghatékonyság

Bár elsőre úgy tűnhet, hogy egy komplex rendszer megvásárlása magasabb kiadással jár, hosszabb távon azonban jelentős megtakarítás érhető el vele. Ennek egyik oka a rendszer rugalmassága: a modularitásnak köszönhetően a rendszer hosszú távon képes alkalmazkodni a változó igényekhez. Az SR5 polcrendszer már meglévő elemei (polcok, fiókok, SR-BOXX-ok) könnyen átrendezhetőek, vagy akár -a teljes rendszer lecserélése nélkül – szükség esetén bővíthetőek. A kompatibilitásnak és a Sortimo igen színes termékpalettájának köszönhetően a jármű berendezése később is egyszerűen bővíthető az újabb, szükséges kiegészítőkkel.

Tudtad? A Sortimo -egyedülálló módon- 5 év garanciát biztosít termékeire!

+1 Megjelenés

Kutatások alapján az első benyomás, az első 7 másodperc igencsak meghatározza az adott szolgálgató megítélését. Emiatt nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a szerviztechnikus milyen autóból száll ki. Munka közben bátran nyitva hagyhatja a csomagtér ajtaját, vagy gyorsan be kell csuknia, nehogy az ügyfél előtt szégyenkeznie kelljen a jármű rakterének állapota miatt? Egy jól átgondolt, komplex rendszer professzionális megjelenést kölcsönöz az autónak, hiszen:

A prémium minőségű padló és oldalfal burkolataink segítenek megvédeni a rakteret a sérülésektől, s emellett könnyen tisztíthatóvá teszik a felületeket.

Az 5. generációs SR5 állványrendszer szerkezete egyszerre stabil és átlátható. Modern felépítése egyedülálló a piacon, nem hiába hívják a jövő állványrendszerének is.

A kompatibilitásnak és a modularitásnak köszönhetően minden eszköz, szerszám, alapanyag és kiegészítő a helyére kerül a rakodótérben, biztosítva ezzel a fenntartható rendezettséget.

Ha legközelebb járműberendezést választasz, akkor ne feledd:

A Sortimo-val nem egy polcot vásárolsz, hanem időt és hatékonyságot!