Gondoskodik az áttekinthető rendezettségről a mindennapi munka során

Néha az embernek különösen fontos az áttekinthetőség: ezért létezik a Sortimo-nál az átlátszó T-BOXX nGen. A műanyag szerszámkoffer robosztus polikarbonátból készült átlátszó fedéllel rendelkezik, mely lehetővé teszi a kis alkatrészek és fogyóeszközök áttekintését – anélkül, hogy a dobozt szükséges lenne kinyitni. Így minden azonnal látható, és a csúcsra járatott mindennapok során értékes időt nyerhet.

 gT-BOXX nGen


Ez a modell gondoskodik az áttekinthetőségről a mindennapokban! Az átlátszó fedélnek köszönhetően a kis alkatrészei mindig szem előtt vannak, és ezeket biztonságosan és rendezetten szállíthatja a felhasználás helyére. Három különböző kompakt méretével és kis tömegével a T-BOXX alig foglal el helyet az autóban, és bárhová könnyedén szállítható. A különböző betétdobozokkal és betétdoboz készletekkel a T-BOXX G speciálisan az Ön igényeire szabható. 


Praktikus segítség a helyszínen: a Sortimo T-BOXX

Ez a BOXX nem csak egy praktikus rendszerező- és szállítórendszer, hanem mindenekelőtt segítség a mindennapokat hatékonyságának növelésében. Egyrészt megspórolja az anyagok és fogyóeszközök időt felemésztő keresését, másrészt a kis alkatrészeinek készlete azonnal szem előtt van, és időben felismeri, ha után kell tölteni. 

A műanyag tulajdonságainak megfelelően a T-BOXX egyszerre könnyű, robosztus és ütésálló, így minden felhasználási területre alkalmas. A mindennapos használat közben a Sortimo T-BOXX egy óriási segítség, mert az ergonomikus fogantyú révén könnyű vinni, a fedél nagy nyitási szöge pedig könnyű hozzáférést biztosít az anyagokhoz.

Természetesen ebben a BOXX-ban nem csak kis alkatrészeket, hanem szerszámokat is szállíthat – vagy mindkettőt kombinálhatja egymással. Így minden a kezében van, és megspórolhatja a felesleges mászkálást. A T-BOXX egy praktikus alternatívája a klasszikus fém szerszámkoffernek. A kis tömeg és az elülső részen lévő ergonomikus markolat különösen jó szállítást tesz lehetővé. A kis betétek számára egy ideális tárolódoboz. A nagyértékű, ütés- és töréssálló ABS műanyag védi az anyagait a sérülésektől akkor is, ha épp úton van. A betétdobozok felhasználása révén az eszközök védve vannak a kieséstől vagy az összekeveredéstől akkor is, ha a dobozt komolyabb ütés éri vagy netán leesik a földre, ami egy építkezésen nem ritka. Minden marad a helyén, és este nem kell a különböző csavarokat szortírozni, szétválogatni.


A kisebb méretű alkatrészek mindig szem előtt vannak az átlátszó T-BOXX nGennel


Az átlátszó betétdobozok segítségével eszközeit egyénileg rendezheti el. Ezeket színkódokkal láthatja el, elősegítve, hogy az alkatrészei gyorsan, első ránézésre felmérhetőek legyenek, a hibázás lehetősége nélkül. Ezek egymással kombinálhatók, így a T-BOXX belső terét igény szerint módosíthatja. Ha a különböző kis alkatrészek saját színt kapnak, egy pillantásra meg tudja állapítani, hogy elegendő mennyiségben állnak-e rendelkezésre, melyik alkatrészeket kell nemsokára megrendelni. Ezzel időben tud reagálni, és felhasználáskor nem éri olyan kellemetlen meglepetés, hogy a sürgősen szükséges alapanyag (pl.: csavar) nem lesz elegendő. 

A T-BOXX-ot a Sortimonál integrált betétdobozokkal vásárolhatja meg, úgy hogy a megfelelő dobozokat Ön állíthatja össze, a saját igényeire szabva. Ezekhez feliratozható címkék is elérhetőek, hogy a betétdobozokat még pontosabban jelölhesse.

Új generációs T-BOXX nGen

A népszerű T-BOXX G továbbfejlesztve, már T-BOXX nGen néven érhető el. Immár három különböző méret közül választhat, hogy biztosan megtalálja az Önnek megfelelő méretet. Az új, magasabb T-BOXX 330 (358x444x135 mm), és a klasszikus méretű a T-BOXX 320 (358x444x81mm) egyszerűen integrálható a Sortimo állványrendszereiben. Emellett elérhető a T-BOXX 120 (357x205x85mm), egy kisebb, kompaktabb változat, mely sokoldalú variálhatóságot biztosít. Kapcsolólábainak köszönhetően tökéletes kiegészítője lehet nagyobb testvéreinek, kihajtható ProClick csatlakozójával pedig egyszerűen rögzíthető az SR5 és Globelyst4 állványrendszerekhez.

Tökéletes kompatibilitás a Sortimo rendszereivel


A teljes mobilitás érdekében a T-BOXX nGen optimálisan kombinálható a Sortimo járműberendezéssel és a WorkMo-val. Segít Önnek abban, hogy a kis alkatrészeit biztonságosan szállítsa a raktárából a járművében majd a felhasználás helyére. A rögzítésre szolgáló akasztó adapter az ajtóborításon vagy oldalborításon elhelyezhető, a T-BOXX így az utazás alatt is biztonságos helyen rögzíthető. 

A WorkMo-ban problémamentesen akár 4 T-BOXX nGen-t is raktározhat. Amennyiben még nincs WorkMo-ja, akár integrált T-BOXX nGen-nel együtt is megvásárolhatja!