Gondoskodik az áttekinthetőségről a mindennapi munka során

Néha az embernek különleges szüksége van az áttekinthetőségre: ezért létezik a Sortimonál az átlátszó T-BOXX G. A műanyag szerszámkoffer robosztus polikarbonátból készült átlátszó fedéllel rendelkezik, mely lehetővé teszi a szükséges kis alkatrészek és fogyóeszközök áttekintését – anélkül, hogy a dobozt szükséges lenne kinyitni. Így minden azonnal látható, és a csúcsra járatott mindennapok során értékes időt nyerhet.

T-BOXX G


Ez a modell gondoskodik az áttekinthetőségről a mindennapokban! Az átlátszó fedélnek köszönhetően a kis alkatrészei mindig szem előtt vannak, és ezeket biztonságosan és rendezetten szállíthatja a felhasználás helyére. A 440x350x80 mm-es kompakt méreteivel és kis, 2,26 kg-os tömegével a T-BOXX G alig foglal el helyet az autóban, és bárhová könnyedén szállítható. A különböző betétdobozokkal és betétdoboz készletekkel a T-BOXX G speciálisan az Ön igényeire szabható. 


Praktikus segítség a helyszínen: a Sortimo T-BOXX G.

Ez a BOXX viszont nem csak egy praktikus rendszerező- és szállítórendszer, hanem mindenekelőtt segít a mindennapokat hatékonnyá tenni. Egyrészt megspórolja az anyagok és fogyóeszközök időt felemésztő keresését, másrészt a kis alkatrészeinek a készlete azonnal szem előtt van, és időben felismeri, ha után kell tölteni. 

A műanyag tulajdonságainak megfelelően a T-BOXX G egyidejűleg könnyű, robosztus és ütésálló, így minden felhasználási területre alkalmas. A mindennapos használat közben a Sortimo T-BOXX G egy óriási segítség, mert a gumírozott fogantyú révén könnyű vinni és a fedél nagy nyitási szöge könnyű hozzáférést biztosít az anyagokhoz.

Természetesen ebben a BOXX-ban nem csak kis alkatrészeket, hanem szerszámokat is szállíthat – vagy mindkettőt kombinálhatja egymással. Így minden a kezében van, és megspórolhatja a felesleges mászkálást. A T-BOXX G így egy praktikus alternatíva a klasszikus fém szerszámkoffernek. A kis tömeg és az ergonómiai markolat a fedélen és a mellső részen  különösen jó szállítást tesz lehetővé, és épp a kis betétek számára egy ideális kísérő. A nagyértékű, ütés- és töréssálló ABS műanyag védi az anyagait a sérülésektől akkor is, ha épp úton van. A betétdobozok felhasználása révén az eszközök védve vannak a kieséstől vagy az összekeveredéstől. És ez érvényes akkor is, ha a dobozt komolyabb ütés éri vagy netán leesik a földre, ami egy építkezésen nem ritka. Minden marad a helyén, és este nem kell a különböző csavarokat szortírozni, szétválogatni.


A kisebb méretű alkatrészek készlete mindig szem előtt van az átlátszó T-BOXX G-vel


Az átlátszó betétdobozokkal eszközeit egyénileg rendezheti. Ezek színkódokkal vannak ellátva, és így segítenek Önnek abban, hogy az anyagát gyorsan, első ránézésre felmérhesse, a hibázás lehetősége kizárt. Ezek egymással kombinálhatók, így a T-BOXX G belső terét igény szerint módosíthatja. Ha a különböző kis alkatrészek saját színt kapnak, egy pillantásra meg tudja állapítani, hogy elegendő mennyiségben állnak-e rendelkezésre, és melyik alkatrészeket kell nemsokára megrendelni. Ezzel időben tud reagálni, és felhasználáskor nem éri olyan kellemetlenség, hogy a sürgősen szükséges eszköz (pl.: csavar) nem lesz elegendő. 

A T-BOXX G-t a Sortimonál integrált betétdobozokkal vásárolhatja meg, a megfelelő dobozokat kiválaszthatja, és igény szerint összeállíthatja. Ezenkívül feliratozó tartozékokat is raktározunk, hogy a betétdobozokat még pontosabban jelölhesse.

Tökéletes kompatibilitás a Sortimo rendszereivel


A teljes mobilitás érdekében a T-BOXX G optimálisan kombinálható a Sortimo járműberendezéssel és a WorkMo-val. Segít Önnek abban, hogy a kis alkatrészeit biztonságosan szállítsa a raktárából a járművén keresztül a felhasználás helyére. A rögzítésre szolgáló akasztó adapter az ajtóborításon vagy oldalborításon elhelyezhető, a T-BOXX G így az utazás alatt is biztonságos helyen rögzíthető. 

A WorkMo-ban problémamentesen akár 4 T-BOXX G-t is raktározhat. Amennyiben még nincs WorkMo-ja, akár integrált T-BOXX G-vel együtt is megvásárolhatja!