Az SR-BOXX-ok az SR5 állványrendszer polcai alatt és felett is elhelyezhetők. Az átlátszó fedél egyrészt védelmet jelent eszközei számára, másrészt rálátást, valamint gyors tartalom-elérést biztosít anélkül, hogy az SR-BOXX-ot teljesen ki kelljen venni a polcból.

SR BOXX

Az SR5 állványrendszer tárolódoboza.

Az SR-BOXX ideális elhelyezési lehetőség a kis alkatrészek számára. Az SR-BOXX funkcionalitása a járműberendezésen belül egyedülálló. Az a lehetőség, hogy úgy a polcok felső, mint az alsó felén elhelyezett sínekbe lehet csúsztatni a dobozokat, a rendelkezésre álló tárolóhely optimális kihasználását teszi lehetővé. Az SR-BOXX kis emeléssel egyszerűen kivehetőek a polcból, illetve a járműberendezésből. 

Az opcionálisan rendelhető átlátszó fedél az SR-BOXX-ot pormentessé teszi, és védi a benne tárolt anyagokat a kosztól. 

Az optimális munkahelyszervezéshez az SR-BOXX-okat Sortimo címkékkel lehet ellátni. A Sortimo színkóddal a keresési időket minimalizálni lehet, egyúttal megkönnyítik az újratöltés folyamatát. A címkék használatához a feliratozó klipre (tartó) van szükség. 

Az SR-BOXX betétdobozokkal is felszerelhető, amely tökéletes elosztási lehetőséget tesz lehetővé. A beépített elválasztólemezek egyénileg kialakított elosztást biztosítanak, és még rugalmasabbá és hatékonyabbá tehetik Önt. 

Az SR-BOXX-ok méretválasztéka itt található: