Sorozatban hetedik alkalommal választották meg a Sortimot a „BEST BRAND” -nek. 2013 óta a stuttgarti ETM-Kiadó éves olvasói szavazást szervez, ahol a MŰHELY folyóirat olvasói szavazzák meg a legjobb márkát a szervizautó és járműberendezés területen. A „műhely és járműberendezések” kategóriában a Sortimo újra nagy előnnyel az 1. helyen végzett.

Miért ennyire fontos számunkra ez a kitüntetés? 

A „Best Brand” díjat közvetlenül az olvasók szavazatai alapján ítélik oda, A szaklapok olvasói azok a szakemberek, szerviztechnikusok, akik a szervizautókat a mindennap használják.  
Ezért tölt el bennünket különleges büszkeséggel, hogy ezt a kitüntetést Zusmarshausenbe hoztuk. Felhasználóként a szaklap olvasói különösen kritikusak, de ezzel egyidejűleg szakértő és megbízható zsűri is, mivel a termékeket minden nap használják.

A „Best Brand” díj elnyerése megkülönböztet bennünket versenytársainktól haszongépjármű ágazatban, ezért is bír különleges jelentőséggel számunkra. Ha már sorozatban hetedik alkalommal is választottak bennünket az 1. helyre, biztosan nem fogunk a babérjainkon ülni. Ennek pont az ellenkezője igaz.

A kitüntetés egyértelműen megerősít bennünket abban, hogy a folyamatos innováció jó irányba halad és a piac értékeli fejlesztéseinket. Ezért a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kisiparos, szerviztechnikus és ipari vevőink szakmai mindennapjait innovatív és kulcsra kész mobilitási megoldásokkal minél egyszerűbbé, hatékonyabbá tegyük. 

„Nagyon örülünk ennek a kitüntetésnek, mert megoldásokat biztosító vállalatnak tartjuk magunkat, megoldásainkkal pedig az Ügyfelek mindennapját egyszerűbbé tesszük és optimalizáljuk. 
Ahhoz, hogy ezt elérjük, rendszeresen eszmecserét tartunk a vevőinkkel, elemezzük ezeket az információkat, amelyeket beépítünk a további termékfejlesztésekbe. Igényünk továbbra is megmarad, hogy minden követelményt teljesítsünk, és minden iparágnak a legmegfelelőbb megoldást biztosítsuk. Ehhez folyamatosan az innovatív és mobilitási megoldások fejlesztésén dolgozunk, hogy a vevőinknek a lehető legnagyobb többletértéket biztosítsuk.” mondta Reinhold Braun, Sortimo International GmbH ügyvezetője.

Nekünk ez azt jelenti, hogy folyamatosan kutatjuk, hogy hogyan tudjuk vevőink számára a kereséssel töltött időt optimalizálni és ezzel együtt hatékonyságukat növelni. Ehhez tartozik a folyamatok felgyorsítása, a költségek optimalizálása, a beszerzés egyszerűbb kialakítása, hogy értékes időt spóroljunk a mindennapok során. 

„A „Best Brand 2020” kitüntetés újra megerősít bennünket abban, hogy a továbbiakban innovatív mobilitási és szállítási megoldásokon dolgozzunk, és a vevőinknek egy széleskörű szolgáltatáscsomagot kínáljunk, ami az állványrendszereken messze túlmegy. A vevőink a termékeinket és a szolgáltatásinkat nem csak megvásárolják, hanem a legnagyobb többletértéket hozzák ki egy hatékony, jövőképes és nyereséget hozó tevékenységből. Ilyen okoknál fogva, mint piaci és innovációs vezető cég, nem csak a termékpalettánkat fejlesztjük tovább, hanem folyamatosan optimalizáljuk és bővítjük a szolgáltatási spektrumunkat, hogy a vevőinkkel való együttműködés révén mindig még intelligensebb fejlesztéseket építsünk a portfóliónkba – ez a vevőinket és a Sortimo-t is egyedülállóvá teszik. Össze akarjuk kötni a minőséget az innovációval, de a hagyományunkat és eredetünket soha nem felejtjük el.” zárta gondolatait Reinhold Braun, a Sortimo International GmbH ügyvezetője.