Sorozatban hetedik alkalommal választották meg a Sortimot a „BEST BRAND” -nek. 2013 óta a stuttgarti ETM-Kiadó éves olvasói választást rendez, ahol a MŰHELY folyóirat olvasói szavazzák meg a legjobb márkát a szerviz és aftersales területen.

A „műhely és járműberendezések” kategóriában a Sortimo újra nagy előnnyel az 1. helyen végzett – az eredmény ezzel több, mint egyértelmű.  

Miért ennyire fontos számunkra ez a kitüntetés? 

„Best brand” díj közvetlenül az olvasóktól, vagyis a műhely és szerviz profijaitól.  
Ezért tölt el bennünket különleges büszkeséggel, hogy azt a kitüntetést Zusmarshausenbe hoztuk. Felhasználóként az olvasó ugyan különösen kritikus, de ezzel egyidejűleg szakértő és megbízható zsűri is, mivel a termékeket minden nap a szakmai mindennapokban próbálják.    

A „Best brand” bizonyítja a versenyt haszonjármű ágazatban, ezért ez nekünk különleges jelentőséggel bír. Ha már sorozatban hetedik alkalommal is választottak bennünket az 1. helyre, biztosan nem fogunk a babérjainkon ülni. Ennek pont az ellenkezője igaz.

A kitüntetés egyértelműen megerősít bennünket abban, hogy a fáradozásaink megérkezzenek és értékeljék őket. Ezért a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy az iparos, szervizes és ipari vevőink szakmai mindennapjait innovatív és kulcsra kész mobilitási megoldásokkal minél egyszerűbbé és termelékennyé tegyük. 

„Nagyon örülünk ennek a kitüntetésnek, mert megoldásokat biztosító vállalatnak tartjuk magunkat, akik a vevőinek a szakmai mindennapokban egyszerűbbé teszi és optimalizálja. 
Ahhoz, hogy ezt elérjük, rendszeresen eszmecserét tartunk a vevőinkkel, elemezzük ezeket az információkat, amelyeket beépítünk a további termékfejlesztésekbe. Igényünk továbbra is megmarad, hogy minden követelményt teljesítsünk, és minden iparágnak a legmegfelelőbb megoldást biztosítsuk. Ehhez folyamatosan az innovatív és mobilitási megoldások fejlesztésén dolgozunk, hogy a vevőinknek a lehető legnagyobb többletértéket biztosítsuk.” Reinhold Braun, Sortimo International GmbH ügyvezető

Nekünk ez mindig azt jelenti, hogy új utakat keressünk, amelyeknél a keresési idők optimalizálása és ezzel járó termelékenység növekedés a vevőink számára az első helyen áll. Ehhez tartozik a folyamatok felgyorsítása, a költségek optimalizálása, a beszerzés egyszerűbb kialakítása, hogy értékes időt spóroljunk a szakmai mindennapokban. 

A „Best brand 2020” kitüntetés újra megerősít bennünket abban, hogy a továbbiakban innovatív mobilitási és szállítási megoldásokon dolgozzunk, és a vevőinknek egy széles szerviz spektrumot kínáljunk, ami az állványrendszereken messze túlmegy. A vevőink a termékeinket és a szolgáltatásinkat nem csak megvásárolják, hanem a legnagyobb többletértéket hozzák ki egy hatékony, jövőképes és nyereséget hozó tevékenységből. Ilyen okoknál fogva mint piaci és innovációs vezető cég nem csak a termékpalettánkat fejlesztjük folyamatosan tovább, hanem folyamatosan optimalizáljuk és bővítjük a szolgáltatási spektrumunkat, hogy a vevőinkkel való együttműködés révén mindig még intelligensebb fejlesztéseket tegyünk a portfóliónkba, – ez a vevőinket és a Sortimot is egyedülállóvá teszik. Itt összekötjük a minőséget az innovációval, de a hagyományunkat és eredetünket soha nem felejtjük el. 

Reinhold Braun, Sortimo International GmbH ügyvezető