Az LT-BOXX G -vel a Sortimo optimális megoldást kínál a nagyméretű munkaeszközök szállításához. Az egyszerű tárolási és kiszedési lehetőségek a felhasználás helyén értékes időt takarítanak meg, és az áru gyors elérését teszik lehetővé.

LT-BOXX G

Ahogy a Sortimo L-BOXX G4/G, az LT -BOXX G négy különböző méretben kapható, így az LT-BOXX-ok optimálisan a raktér méretnek megfelelően illeszthetők.

A kombinációs lehetőségek az összes L-BOXX G4/G termékkel még több rugalmasságot kínálnak.

Robosztus és terhelhető, és emellett mégis könnyű: ahogy a Sortimo L-BOXX -ok, úgy az LT-BOXX-ok is ütés- és lökésálló ABS műanyagból készülnek. Hogy a mindennapjait a nagyméretű szerszámok és gépek szállításakor leegyszerűsítsük, az LT-BOXX-ok egy szélesen kihajtható fogantyúval rendelkeznek. Ez nehéz teher esetén is kellemes cipelést tesz lehetővé. Így használhatja ki optimálisan a rendelkezésre álló helyet.

Az LT-BOXX G az L-BOXX család része, és az egyedülálló klikkrendszerrel mindkét irányban a rendszer más termékeivel fixen egymáshoz rögzíthetők. Mindössze két klikkel az LT-BOXX G-t biztonságosan a felhasználás helyére szállíthatók – és ugyanilyen gyorsan elválaszthatók egymástól. Az intelligens klikkrendszer révén szállítson egyszerre több BOXX-ot, és takarítson meg felesleges utakat és ezzel értékes időt.

Emellett a BOXX-okat   igény szerint minden rendeléséhez frissen összerakhatja, és ezzel az összes legfontosabb szerszám és eszköz a rendelkezésére áll. Az egyedülálló LT-BOXX G -t akár 25 kg-ig terhelheti. Összeklikkelt állapotban a boxok akár 40 kg-ig terhelhető. A shopon az LT-BOXX G-t különböző változatokban kaphatja meg – itt az L-BOXX család további szállítóboxait és különböző tartozékait is megrendelheti. Egyébként: az LT-BOXX G Bosch, Gedore, Förch és Fischer partner BOXX-okkal kompatibilisek, amelyek ezen termékek tárolódobozai.

Ily módon tehát egy átfogó koncepcióból profitálhat, amely az értékes gépeinek és eszközeinek a szállításáról és tárolásáról szól.

Az LT-BOXX G gyors berakodásra és biztonságos szállításra

Az összeklikkelt boxok még egyszerűbb szállításához az L-BOXX roller vagy az Alu Caddy áll rendelkezésre. Így az összerakott boxokat a felhasználás helyére gördítheti, vagy mobil munkaasztallá alakíthatja, hogy kisebb munkákat megvalósítson. Az online shopban különböző munkalapok közül válogathat, amelyek az L-BOXX G4/G -re vagy az LS-BOXX 306 G-re szerelhetők szerszámmentesen.

Emellett az LS-BOXX 306 G könnyedén integrálható a Sortimo járműberendezésekbe és a WorkMo mobil munkaállomásokba.  Egy ülőpadhoz való tartó segítségével a személygépkocsi utasülésén vagy a hátsó ülésen ideális kísérő. Egy elől lévő fogantyúnak köszönhetően a boxot egy fogantyúval kényelmesen akár a jármű polcából, akár a műhely polcából könnyen ki lehet húzni.

Robosztus kihúzósínek gondoskodnak arról, hogy az LT-BOXX G biztonságosan az Ön Sortimo járműberendezésének a polcára elhelyezhető legyen. Így nem csak a járművében lévő nagyobb rendből profitál, hanem az optimális rakományrögzítésből is. Rögzítetlenül hagyott boxok a járműben csúszkálhatnak vagy megbillenhetnek – ez egy kockázat a járműben ülőknek, és veszélyezteti a szerszámait. Ha Ön a megfelelő tartozékokat rendeli az LT-BOXX G-hez, egy erős fékezés esetén a rakományát nem éri kár!

Rugalmas elosztás minden felhasználáshoz

Hogy elkerülhessük a hosszú keresést, az LT-BOXX G -t stabil alumínium elválasztólemezekkel három részre oszthatja. Így akkor is gyorsabb elérést és biztosabb szállítást biztosít, ha több szerszámot vagy anyagot tárol a szerszámboxában.

Egyébként: Az építkezésen vagy a műhelyben történő alkalmazáshoz az LT-BOXX G fekete színben is kapható. Különösen érzéketlen a szennyeződéssel szemben és a felhasználás helyén mindig professzionális benyomást kelt.

LT-BOXX G rendelése most online

Az LT-BOXX G az L-BOXX család összes előnyét kínálja. Teljes rugalmasság a számos tartozék és több modul kombinációja révén, így méretre szabott megoldásokat biztosít minden egyes munkához.

Rendelje meg az LT-BOXX G-t online, és profitáljon a gyors szállításból, az egyedülálló szervizből és az egyedülálló Sortimo minőségből!