Egy intelligens megoldást keres, hogy a munkaanyagait, kis alkatrészeit, anyagokat és vevői mintákat biztonságosan és rendezetten a vevő felhasználási helyére szállíthassa? A Sortimo LS-BOXX 306 G az optimális mobilitási megoldás erre a célra.Ez a BOXX a szerszámkoffert, a kis alkatrésztárolót és gépkoffert egy praktikus egységgé kombinálja, melyet a kisteherautójának a járműberendezésébe vagy a személyautójába integrálhatja.

LS BOXX 306G

Az ütésálló ABS műanyagból álló BOXX rendkívül ellenálló és robosztus kialakításának köszönhetően tökéletes védelmet biztosít szerszámainak és eszközeinek. Összesen akár 12 kg-nyi áru pakolható bele.  

Az LS-BOXX 306 G felső része megfelel egy klasszikus L-BOXX 136 -nak. Ebbe különböző szerszámokat és gépeket lehet elhelyezni. Az alsó részben három polc tolható be vagy LS -fiók, vagy i-BOXX fiók formájában. Ezek optimálisak a kis alkatrészek tárolására és szortírozására. 

Több LS-BOXX-ot összefoghat az intelligens klikkrendszer segítségével, és a végén egy gombnyomással újra elválaszthatja őket, ha a felhasználás helyére érkezett.  

Emellett a doboz egy sor más Sortimo L-BOXX termékkel kompatibilis. 

Így igény esetén akár az L-BOXX G4/G mind a 4 méretével, akár az LT-BOXX G-vel, akár az i-BOXX-Rack G-vel összeklikkelhető. És nem csak ennyi – a Bosch, Gedore, Förch és Fischer partnertermékek ugyanúgy összeklikkelhetők az LS-BOXX 306 G -vel.  

További előny: az i-BOXX fiók vagy LS fiók összeklikkelt állapotban is tökéletesen elérhető. Ugyanakkor a speciális kialakításnak köszönhetően fiókok nem tudnak elmozdulni, kiesni szállításkor, így eszközei alkatrészei nem keveredhetnek. Ezenkívül a jármű és a felhasználás helye közötti többszörös oda-vissza sétát megspórolhatja – ezzel értékes időt nyerve.

Rugalmas és biztonságos szállítás a maximális mobilitás érdekében


Az LS-BOXX 306 G, melyet az online shopunkban vásárolhat meg, mindig a legmagasabb mobilitást kínálja Önnek. Az elektromos készülékek, mint akkus csavarozók, dekopír fűrészek, fúrógépek, stb. kényelmesen elhelyezhetők a felső tárolóban, amely egy fedéllel lezárható. A robosztus műanyag fogantyú jól kézre áll, és a szállítóboxot nehéz termékek tárolása esetén is kellemesen vihetővé teszi.

A box mellső részén egy fiók található, amelyben két kivehető i-BOXX helyezkedik el a csavarok, szerelvények nagy mennyiségű tárolásához.  Alternatív megoldás egy i-BOXX egy szerszámos fiókkal. A jó box szervezésnek köszönhetően felesleges kereséstől óvja meg magát, és nem kell szükségtelenül szaladgálni a kocsi és a munkahely között, így a vevőnél jó benyomást kelt. 

Az L-BOXX rollerrel vagy az Alu-Caddyvel az összeklikkelt boxokat kényelmesen szállíthatja a munkahelyre. Útközben az LS-BOXX 306 G integrálható a Sortimo járműberendezésbe, és így biztonságosan elhelyezhető. Mint LS-BOXX 306 G felhasználó mobilitás oldalról egy egységes koncepcióból profitálhat. Ez a mindennapokban maximális hatékonyságot biztosít, mivel Ön mindent egy helyen tud tárolni, és a minimálisra csökkentheti a járkálási és szállítási időket. 

Természetesen a Sortimo Shopban további tartozékokat is vásárolhat az LS-BOXX 306 G -hez. Ugyanúgy, mint az L-BOXX, az összerakott LS-BOXX 306 G egy mobil munkalappal mobil munkahellyé változik – tökéletes a kis, helyszíni munkákhoz. Ez nem csak praktikus, hanem a derekat is óvja. 

LS-BOXX 306 G online vásárlás: robosztus megmunkálás és ágazatspecifikus felszerelés


Az LS-BOXX 306 G a család össze többi tagjához hasonlóan ütés- és lökésbiztos ABS műanyagból áll. Ha Ön a robosztus LS-BOXX 306 G-t a shopban megvásárolja, az Ön ágazatspecifikus követelményeinek megfelelően szerelheti fel attól függetlenül, hogy Ön egy kisipari vállalkozást, egy nagyipari céget, egy szerviz vagy szolgálató céget működtet. Az online vásárláskor az LS-BOXX 306 G-t vagy üresen választja ki, vagy egyéni igények szerint betétboxokkal, szerszámkártyákkal és más betétekkel egészíti ki. Alternatív dönthet valamelyik kész készletünk mellett, amelyben már sokféle tartozékot talál. Így az LS-BOXX 306 G a különböző ágazatok és munkák különböző követelményeihez alkalmazkodik.  

A praktikus i-BOXX fiókoknak köszönhetően a szállítóboxát a napi igényeinek megfelelően töltheti fel: az egyénileg feltöltött BOXX-ok különböző betétboxokkal és kis alkatrész betétekkel vannak ellátva – a megrendeléstől függően. Válassza ki reggel a készre összeállított BOXX-ot, amelyre aznap szüksége van, és tolja be az LS-BOXX 306 G-be. Egy fogantyú, és máris optimálisan fel van szerelve – nincs fáradságos keresés és az egyes kis alkatrészek kicserélésének a szükségessége. 

Egyébként: az L-BOXX 136 tartozéka az LS BOXX 306 G -be is illeszkedik. Döntsön a tökéletes mobilitási megoldás mellett, amellyel évekig elégedett lesz!