Intelligens megoldást keres, hogy a munkaanyagait, kis alkatrészeit, alapanyagait, eszközeit biztonságosan és rendezetten a felhasználási helyére szállíthassa? A Sortimo LS-BOXX 306 G az optimális mobilitási megoldás erre a célra. Ez a BOXX a szerszámkoffert, a kis alkatrésztárolót és gépkoffert egy praktikus egységgé kombinálja, melyet a kisteherautójának járműberendezésébe vagy akár személyautójába integrálhat.

LS BOXX 306G

Az ütésálló ABS műanyagból álló BOXX rendkívül ellenálló és robosztus kialakításának köszönhetően tökéletes védelmet biztosít szerszámainak és eszközeinek. Összesen akár 12 kg-nyi áru pakolható bele.  

Az LS-BOXX 306 G felső része megfelel egy klasszikus L-BOXX 136 -nak. Ebbe különböző szerszámokat és gépeket lehet elhelyezni. Az alsó részben három polc tolható be vagy LS -fiók, vagy i-BOXX fiók formájában. Ezek optimálisak a kis alkatrészek tárolására és szortírozására. 

Több LS-BOXX-ot is összefoghat az intelligens klikkrendszer segítségével, majd egy gombnyomással újra elválaszthatja őket, ha a felhasználás helyére érkezett.  

Az LS-BOXX egy sor más Sortimo L-BOXX termékkel kompatibilis.  Igény esetén az L-BOXX G4/G mind a négy méretével, akár az LT-BOXX G-vel, akár az i-BOXX-Rack G-vel összeklikkelhető. És nem csak ennyi – a Bosch, Gedore, Förch és Fischer partnertermékek ugyanúgy összeklikkelhetők az LS-BOXX 306 G -vel. Az i-BOXX vagy LS fiók összeklikkelt állapotban is tökéletesen elérhető, ugyanakkor a speciális kialakításnak köszönhetően fiókok nem tudnak elmozdulni, kiesni szállításkor, így eszközei alkatrészei, nem keveredhetnek. Ezen megoldásokkal a jármű és a felhasználás helye közötti többszörös oda-vissza sétát megspórolhatja – ezzel értékes időt nyerve.

 

Rugalmas és biztonságos szállítás a maximális mobilitás érdekében


Az LS-BOXX 306 G, melyet az online shopunkban is megvásárolhat, mindig a legmagasabb mobilitást kínálja Önnek. Az elektromos készülékek, mint például az akkus csavarozók, dekopír fűrészek, fúrógépek, stb. kényelmesen elhelyezhetők a felső tárolóban, amely egy fedéllel könnyen lezárható. A robosztus műanyag fogantyú jól kézre áll, és a szállítóboxot nehéz termékek tárolása esetén is kényelmesen vihetővé teszi.

A box mellső részén egy fiók található, amelyben két kivehető i-BOXX helyezkedik el a csavarok, szerelvények nagy mennyiségű tárolásához.  Alternatív megoldás egy i-BOXX egy szerszámos fiókkal. A BOXX a megfelelő elrendezésnek köszönhetően felesleges kereséstől óvja meg a felhasználót, s emellett nem kell szükségtelenül szaladgálni a kocsi és a munkahely között –  ezzel partnerénél is jó benyomást kelt. 

Az LS-BOXX 360 G egy mozdulattal integrálható a Sortimo járműberendezésbe, így biztonságosan szállítható. Az L-BOXX rollerrel vagy az AluCaddyvel pedig kényelmesen szállíthatja a munkavégzés helyére az összeklikkelt BOXX-okat. Ez a megoldás a mindennapokban maximális hatékonyságot biztosít, mivel Ön mindent egy helyen tud tárolni, és a minimálisra csökkentheti a járkálási és szállítási időket. 

Természetesen a Sortimo Shopban további tartozékokat is vásárolhat az LS-BOXX 306 G -hez. Ugyanúgy, mint az L-BOXX, az összerakott LS-BOXX 306 G mobil munkahellyé változik egy mobil munkalap segítségével – tökéletes a kisebb helyszíni munkákhoz. Ez nem csak praktikus, hanem a derekat is óvja. 

 

LS-BOXX 306 G online vásárlás: robosztus megmunkálás és ágazatspecifikus felszerelés


Az LS-BOXX 306 G a család össze többi tagjához hasonlóan ütés- és lökésbiztos ABS műanyagból áll. A megvásárolható kiegészítők segítségével robosztus LS-BOXX 306 G-t a saját igényeinek,  valamint az ágazatspecifikus követelményeinek megfelelően szerelheti fel attól függetlenül, hogy Ön egy kisipari vállalkozást, egy nagyipari céget, egy szerviz vagy szolgálató céget működtet. Az online vásárláskor az LS-BOXX 306 G-t kiválaszthatja üresen, vagy egyéni igényeinek megfelelően betétboxokkal, szerszámkártyákkal és más betétekkel kiegészítve. Emellett dönthet valamelyik kész készletünk mellett, amelyben már sokféle tartozékot talál. A kiegészítők széles kínálatának köszönhetően az LS-BOXX 306 G a különböző ágazatok és tevékenységek eltérő követelményeihez is formálható.  

A praktikus i-BOXX fiókoknak köszönhetően szállítóboxát a napi rutinjának, igényeinek megfelelően töltheti fel: az egyénileg feltöltött BOXX-ok különböző betétboxokkal és kis alkatrész betétekkel vannak ellátva – a megrendeléstől függően. Válassza ki reggel a készre összeállított BOXX-ot, amelyre aznap szüksége lesz, és tolja be az LS-BOXX 306 G-be. Egy mozdulat és máris optimálisan fel van szerelve – nem lesz szüksége fáradtságos keresgélésre vagy az alkatrészek, eszközök egyesével történő összekészítésére. Az L-BOXX 136 tartozékai az LS BOXX 306 G -be is illeszkednek.

Döntsön a tökéletes mobilitási megoldás mellett, amellyel évekig elégedett lesz!