A standardizált E-BOXX-ok révén a szállítás, raktározás és anyagmozgatás a cég határain túl is lehetséges. Az E-BOXX-ok segítségével helytakarékosan lehet árut egymásra pakolni és biztonságosan tárolni, valamint szállítani.

E-BOXX

Az E-BOXX-szal egy praktikus, sokoldalú terméket kap a termékei raktározásához és szállításához. 

Ez a Sortimo kis tárolója (eurodoboznak vagy euroboxnak is hívják). A standardizált konstrukciós jellemzői révén az E-BOXX a szállító- raktározó- és anyagmozgató technika egyfajta racionalizálási lehetősége a céges határokon túl is. Így az E-BOXX ideális az autóipari áruforgalom számára is. A tökéletesen egymáshoz hangolt és egymásba nyúló méretek révén az E-BOXX-ok tökéletesen megfelelnek, hogy az árut helytakarékosan és összerakva ill. biztonságosan tárolják, így ezek nem csak raktározási és szállítási felületet képeznek, hanem mindenekelőtt pénz spórolnak meg.

A műanyag természetéből adódóan az euroszabványos BOXX ellenáll sokfajta olajnak, savnak és lúgnak, -20 °C és + 100 °C között tárolható. Hosszú élettartamával és gazdaságosságával kitűnik a piacon. Ezen kívül problémamentesen lehet kötegben palettázni, és a Sortimo járműberendezésekbe is integrálni. 

Olyan tartozékok, mint az üléstartó az E-BOXX rögzítését az utasülésen lehetővé teszik. Az opcionális fedéllel felül lezárható, így a tartalom kiesését megakadályozhatjuk.