A standardizált E-BOXX-ok révén a szállítás, raktározás és anyagmozgatás a cég telephelyén kívül is egyszerűvé válik. Az E-BOXX-ok segítségével helytakarékosan lehet árut egymásra pakolni, biztonságosan tárolni és szállítani.

E-BOXX

Az E-BOXX-szal egy praktikus, sokoldalú terméket kínálunk termékei raktározásához és szállításához. 

Standardizált felépítése révén az E-BOXX egyszerű megoldást nyújt a szállítási- raktározási- és anyagmozgatási feladatokhoz, ideális többek között közúti áruszállításra is. Az E-BOXX-ok tökéletesen egymásba illeszthetőek, így helytakarékosan és biztonságosan tárolhatóak, egyszerűen palettázhatóak, s ezáltal a raktározási és szállítási költségek egyaránt csökkenthetőek.

Az erős műanyagból készült, euroszabványos E-BOXX ellenáll a legtöbb savnak, lúgnak, és olajnak. -20 °C és + 100 °C között tárolható. Hosszú élettartamával és gazdaságosságával egyedülálló a piacon.

A Sortimo rakományrögzítő kiegészítők széles választékát kínálja az E-BOXX-ok biztonságos szállításához az Ön járművében. Az E-BOXX a  Sortimo járműberendezéseibe egyszerűen integrálható, vagy az üléstartó tartozékkal utasülésen is rögzíthető. A külön elérhető fedéllel felül lezárható, így megakadályozhatjuk tartalmának kiesését vagy koszolódását.