A C-BOXX egy univerzális szállítási megoldás az iparosok, szerviztechnikusok minden tevékenységéhez. A vödörhöz hasonló felépítésű C-BOXX nagy, 17 l-es tárolóhelyet biztosít, így használható szerszámok, fogyóeszközök, de akár folyadékok szállítására és tárolására is.

C-BOXX. Az univerzális.

A C-BOXX egy univerzális megoldás az iparosok, szerviztechnikusok minden tevékenységéhez. A vödörhöz hasonló felépítésű C-BOXX nagy, 17 l-es tárolóhelyet biztosít, így használható szerszámok, fogyóeszközök, de akár folyadékok szállítására és tárolására is.

Az átlátszó fedél a C-BOXX-ot pormentessé teszi, és megvédi a tartalmát. A felhajtható fogantyú segítségével kényelmesen vihető, és helytakarékosan tárolható. A C-BOXX mérete optimálisan a Sortimo járműberendezés polcaira és tálcáira lett kialakítva. Ugyanakkor a járműberendezésen kívül is sok területen felhasználható. 

A felső szélének kialakítása lehetővé teszik a ProClick szerszámtáskák rögzítését. Ezzel a megoldással a szerszámok gyorsan szállíthatók a járműtől a felhasználás helyére, miközben egyúttal a szükséges fogyóeszközök is beleférnek a C-BOXX-ba.