Ha ez az év normál módon zajlott volna le, és a világ működését nem a Corona válság határozta volna meg, akkor az IAA haszonjármű vásár Hannoverben szeptember 24-én az első közönségnappal kezdődött volna.  Üdvözöltük volna a standunkon, amely mindenképp újra izgalmas termék- és szolgáltatási innovációkkal fogadta volna, emellett garantált meglepetésekkel készültünk volna. Mivel ez az év mindenben más, és az IAA -t sajnos nem lehetett megtartani, szeretnénk Önnek legalább ilyen módon megmutatni, mit készítettünk volna Önnek elő a vásári standunkon Hannoverben.  

„Az IAA az IAA előtt van”. A mottóhoz híven alapvetően az Önökkel és más vásári látogatókkal folytatott beszélgetés alapján számos visszajelzéssel találkozunk, és mivel ötletkovácsok vagyunk, Zusmarshausenben folyamatosan dolgozunk a következő IAA haszonjármű kiállításig az optimalizáláson, a bemutatott prototípusok piaci bevezetésein és az új termékek vízióin – azzal a céllal, hogy a lehető legnagyobb többletértéket biztosítsuk a mindennapi szakmai életben Vevőinknek. Mivel erre 2020-ban nem volt lehetőségünk, még inkább örülünk minden visszajelzésnek (erre valók a kommentárok is) a bemutatóinkkal kapcsolatosan.

De húzzuk le a függönyt – büszkén mutatjuk be Önöknek:

Szerviz és szolgáltatások többletértékkel

mySortimo inlay: készítse el online az egyénileg összeállított szerszámbetétjeit habszivacsból!

A mySortimo.de -n a habszivacs a szerszámai és érzékeny készülékei tárolására szolgáló betéteket online egész egyszerűen saját maga tudja konfigurálni. Illeszkedik a Sortimo járműberendezések koffereihez, BOXX-aihoz, SR-polcaihoz és fiókjaihoz, valamint a WorkMo munkaállomáshoz, így nap mint nap profitálhat egy optimális szervezésből. A habszivacsbetétek segítségével a kéziszerszámai átláthatóan, jól szortírozottan, és anyagkímélő módon kerülnek elhelyezésre.

A megfelelő szerszám hosszú ideig történő keresése vagy vevőnél felejtése nem történik meg, mert első pillantásra feltűnik, ha hiányzik egy anyag. Ha többet szeretne megtudni a mySortimo inlay -ről, keresse meg szaktanácsadónkat!

mySortimo címkék a járműben való nagyobb rend érdekében –    SR5 feliratozás utólag

A haszonjárműve raktérének az optimális szervezése érdekében az online szervizünket egy értékes funkcióval, a mySortimo címke készítéssel bővítettük. Így megvan a lehetősége arra, hogy feliratokat gyártson a már beépített SR5 járműberendezésbe az online konfigurátor segítségével.  Csináljon feliratokat az SR5 állvány egyes komponenseiről, ld. fiókok, polcok, kofferek és BOXX-ok, hogy nagyobb áttekintéssel rendelkezzen, és a raktérben egy struktúrával rendelkezzen.  Így hosszú keresési időket spórol meg, és felgyosíthatja az utántöltési folyamatokat is.

Magától értetődően az SR5 konfigurációval egyidejűleg is előállíthatja. Ebben az esetben a Sortimo járműve kész – vagyis kompletten felépített és feliratozott, így máris a vevőjéhez utazhat vele. Hogy ez hogyan működik, a következőkben tapasztalhatja meg.

Járműberendezések és tartozékok

Globelyst4: a bevált járműberendezés új bevezetése

A Globelist bevált járműberendezését faceliftnek vetettük alá, és az új Sortimo szín kialakítás révén a Sortimo kékkel és coolgrey-vel az SR5 optikáját illesztettük hozzá.

Az Ön  Globelyst4-ből származó előnyei:

A járműberendezés nagyfokú szervezettséget és struktúrát biztosít Önnek a haszonjárműben. Ezzel egyidejűleg támogatjuk abban, hogy az Ön által működtetett mobil munkanap egyénre szabottan professzionálisabb, biztonságosabb és gazdaságosabb legyen.  

A Globelist4 optimális rálátást biztosít a raktérben. Így időt és költségeket takarít meg, ami a cégének pénzügyileg is hasznos lehet. 

A moduláris építési mód lehetővé teszi a Globelist4-nek az egyéni megoldások sokaságát biztosítja. A járműberendezés egyes részeit szabadon kombinálhatja és az egyéni ill. szakmai követelményeinek megfelelően rugalmasan bővítheti.  

A Globelist4-gyel egy olyan járműberendezésből profitálhat, amely méretre szabottan az igényeihez illeszkedik.  A Sortimo szakembere egy személyre szabott ajánlatot készít Önnek.

Jumbo egység: nagyméretű fiók különböző méretekben – bővítve

Hogy a rendelkezésre álló rakteret a haszonjárművében valóban optimálisan ki tudja használni, bővítettük a Jumbo nagyméretű fiókok választékát plusz szélességekkel és mélységekkel.

A különösen robosztus felépítés és a nagyfokú plusz terhelés akár 100 kg-ig azt a lehetőséget kínálja Önnek, hogy nehéz készülékeket és nem kézreálló rakományt egyszerűen, gyorsan és biztonságosan a járműben helyezzen el.  A nagyméretű fiókokról szóló összes infót, valamint a tanácsadást és rendelési lehetőségeket itt találja.

Kihúzható rakodólap: fokozatmentes fékezéssel

Speciálisan a nehéz gépek szállítására dolgoztuk át a kihúzható rakodólapot és új funkciókkal láttuk el, amelyek Önnek a mindennapi életét jelentősen megkönnyíti.

Az új kihúzható rakodólap akár 250 kg-ig is pakolható és hosszának 2/3 része a járműből kihúzható. Ez lehetővé teszi Önnek a teher ergonómikus elérését akár egy targoncával, akár daruval. A kihúzható rakodólap 60 különböző méretekben áll rendelkezésre, így ez minden járműbe beépíthető.

Ezenkívül a kihúzható rakodólapot még bizonságosabbá tettük:

Új és abszolút egyedülálló a fokozatmentes fékezési funkció. Ez pontosan abban a pillanatban hat, amikor a működtető fogantyút elengedjük. Így a kihúzható rakodólap minden pozícióban megbízhatóan megállítható. Ez Önnek egy nagy biztonsági tényező, mert egy maximálisan terhelt kihúzható rakodólap meredek lejtőn gyorsan veszélybe kerülhetne. 

A jármű mozgása közben a maximális biztonságot alakzáró lezárást biztosít. Ez betoláskor magától bekattan. 

A ProSafe rakományrögzítő rendszer is integrálva lett a kihúzható rakodólapba, ami gyors gép és készülék rögzítést tesz lehetővé a rakodóplatformon.

Felhajtható satu: kis hellyel rendelkező járművek

Mostantól lehetősége van arra, hogy az SR5 vagy Globelist4 járműberendezését felnyitható satuval bővítse. Kisebb munkákat közvetlenül a járműben elvégezhet. A szerszámai a satuval együtt biztosítják a lehetőséget, hogy a vevőnél vagy az építkezésen kisebb munkákat elvégezzen.

Nagy előny a kis tömeg és a vékony felépítés, különösen kisebb járműveknél, ahol kevés hely van a hátsó térben, mivel a satu a kompakt méretei révén összecsukott állapotban  alig igényel helyet a járműben. 

Az online konfigurátorban a felnyitható satu közvetlenül betervezhető. Próbálja ki!

C-BOXX: az univerzális szállítóbox

A CBOXX – szal a BOXX-programunkat egy minden iparos számára használható robosztus szállítási megoldással bővítettük. Az új BOXX 17 l-es tárolási lehetőséget és 20 kg-os számos felhasználási lehetőséget biztosít a mindennapokban.

Használja ki a C-BOXX-ot részben a szállításra, részben a szerszámok, fogyóanyagok, koszos, leszerelt részek tárolására, vagy akár folyadékok tartályaként. A felhajtható fogantyú kényelmes szállítást tesz lehetővé. Az átlátszó fedél révén a C-BOXX megbízhatóan tömít és a tartalom por és kosz ellen véd. Hogy még nagyobb legyen a többletértéke a mindennapokban, a C-BOXX kompatibilis a Sortimo járműberendezéssel és a peremes polcokra, vagy a polcos tárolóra helygazdaságosan elhelyezhető.

Kiegészítő mobilitás és rend megoldások

AutoAssistent: a mobil iroda

A kedvelt AutoAssistent -et átdolgoztuk és a további praktikus funkciói mellett új designt teremtettünk. Így a lekerekített élekkel egyrészt védjük az üléshuzatokat, másrészt pedig akár a haszonjárműben, akár a személyautóban szinte minden ülésre egy hasznos segítséget biztosítunk.

Előnyei egy pillantásra:

Rend – nyitott tárolópolcokon rendezők, prospektusok és akár italtárolók is elhelyezhetők és azonnal elérhetők. A nagy főtároló optimálisan 3 részre osztható és számos dokumentumnak és munkaanyagnak biztosít elhelyezési lehetőséget. 

Dokumentumok integrált toll tárolóval – intézze a kisebb írásos tevékenységét közvetlenül a járműben. A csíptetési funkció a dokumentumokat biztosítja a leeséstől.  

Biztonság a járműben – a 3-pontos biztonsági övvel az AutoAssistent gyorsan és biztonságosan rögzíthető, így minden ülésen rugalmasan használhatja. 

Így az AutoAssistent-et nem csak a mobil munkanapokon használhatja. A privát felhasználás azt az előnyt kínálja, hogy a könyveket és játékokat utazáskor vagy kiránduláskor a gyerekekkel egyszerűen elhelyezheti és bármikor kéznél van. 

Kombinálja az AutoAssistent-et még több rendezési lehetőség érdekében a praktikus office organiserrel.  Ez a fejtámlán elhelyezve plusz elhelyezési lehetőséget biztosít a dokumentumoknak és a munkaeszközöknek.

sContainer: az egyénre szabható szerviz depó paletta méretben

Az sContainer -t már 2018-ban az IAA haszonjármű vásáron széles publikum előtt lett bemutatva. Akkor még mint tanulmány, de időközben két különböző magasságban (1200 mm és 1900 mm) áll rendelkezésre, és a mySortimo.de oldalon közvetlenül rendelhető. 

Az alapméretei europaletta méretek, és a szállítójárművek számára a szállítás standard logisztikai és szállítóláncokkal lehetséges. A masszív, porszórt acéllemez 500 kg-ig terhelhető. Három zárási lehetőség állít biztonságot az erőszakos behatolás ellen.

Az sContainer sokoldalú alkalmazási lehetőségei:

Szerviz, kisipar, építőipar és logisztika használhatja ezt a szerviz- és építőipari konténert, mobil depót vagy elosztó logisztikai vállalatoknak. A szerszámai és fogyó anyagai közvetlenül a felhasználás helyén állnak rendelkezésre és biztonságosan tárolható.

A belső térben a konténer opcionálisan egy SR5 állványrendszerrel szereljük fel. Így elegendő tárolóhelye van több szinten, és a készülékeit optimálisan elrendezheti.  

Az sContainer külső felületére céges logót vagy egyéb grafikát helyezhet el, hogy azt céges reklámfelületként használja. A kialakítást akár a Sortimo konfigurátorral megtervezheti, akár saját maga megoldhatja. 

Kapcsolatfelvételi űrlap itt elérhető.