Sortimo-járműberendezés

Hogyan teheted a járművedet sokkal átláthatóbbá?
Érdekel, hogy hogyan tudnál időt, energiát és pénzt megtakarítani?

Töltsd le az ingyenes e-bookunkat, amelyben bemutatjuk, hogy hogyan teheted járművedet a legjobban átláthatóbbá.

Letöltöm az e-bookot

Letölthető e-book

Használd ki a leghatékonyabban járműved, spórolj időt, energiát és pénzt a rendezettséggel!

A hatékony munkavégzés az áltláthatósággal kezdődik. Rengeteg időt meglehet azzal spórolni, ha minden szerszám és szükséges eszköz azonnal a kezünkre esik, és egyből használni is tudjuk. A Sortimoval azon dolgozunk, hogy az ügyfeleink munkáját megkönnyítsük, egyszerűsítsük és gyorsabbá tegyük.
Kiknek segíthet leginkább a Sortimo?
  • Villanyszerelőknek
  • Épületgépészeknek
  • Szervíztechnikusoknak
  • Asztalosoknak
  • Létesítmény üzemeltetőknek
  • Víz-fűtés gázszerelőknek
  • Klímaszerelőknek
  • Építőipari kivitelezőknek
  • Csomagszállító cégeknek

A Sortimoról

Növeld termelékenységed a rendezettségen keresztül a Sortimo innovatív megoldásaival és járműberendezéseivel!

Piacvezető megoldás

A Sortimo a piacvezető az állványrendszerek, járműberendezések és mobil tárolómegoldások piacán. Az állványrendszerek és járműberendezések mellett a Sortimo egyaránt fejleszt és gyárt BOXX-okat (szerszámosládák és kofferek), amik lehetővé teszik számodra, hogy szerszámaidat és eszközeidet rendezetten és biztonságosan tárold, szállítsd.

Sortimo ecosystem

A Sortimo-nál minden mindennel összefügg és minden termék minden másik termékkel kompatibilis. Ez a Sortimo EcoSystem, amelynek célja, hogy a vállalatodnak, alkalmazottaidnak a munkái és akár a saját mindennapi munkád szervezettebbé és hatékonyabbá tegye, ezáltal időt, energiát és végső soron pénzt megtakarítva számodra.

Felszerelt autó

Elégedett ügyfél

%

Elégedettségi ráta

Év garancia beépítéseinkre

Ismerd meg azt az 5 tippet, amivel maximálizálni tudod a hatékonyságot járművedben, töltsd le a díjmentes e-bookunkat az űrlap kitöltésével!
Próbáld újra!
Sikeresen megigényelted az e-bookot! Ha nem találnád az emailjeid között, nézd meg a Promóciók vagy Spam mappába, lehet véletlenül oda keveredett!
Tekintsd meg eddigi beépítéseinket, és menj biztosra abban, hogy a Sortimo valóban a rendezettséget, hatékonyságot adja munkád során.
Ha inkább szakemberekre bíznád a járműved berendezését töltsd ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és Mi elvégezzük a munka nagyrészét!