Egyéni szerszámbetétek egyéni igényekhez – a mySortimo betét lehetőséget biztosít Önnek ahhoz, hogy a céges és magán igényeinek megfelelő, méretre szabott szerszámbetétet készíttessen a Sortimo tárolójához.  Ebben a cikkben 3 vevői példát hozunk a gyakorlatból.

A legutóbbi blogunkban 6 okot említettünk, amelyek a mySortimo kofferbetétek felhasználási lehetőségeiről szólnak. Mivel nem csak elméleti felhasználási lehetőségekre szeretnénk hagyatkozni, most 3 olyan egyéni példát hoztunk Önöknek a gyakorlatból, amelyek a vevőinktől származnak, mégpedig a mySortimo kofferbetétek első heteinek tapasztalatai alapján.

Hogy milyen felhasználási céllal lettek így konfigurálva a betétek és miért pont a mySortimo  betétekre esett a választás, többek között Johannes Fendt fogtechnikustól és szenvedélyes házépítőtől kérdeztem:

Vevői példa #1 – mySortimo kofferbetét az L-BOXX 136 -ban

Mint nagy BOSCH-fan a házi műhelyemet legszívesebben BOSCH 12 V-os rendszerrel szerelem fel. Szeretem, hogy a szerszámok kézreállóak és méretükkel ellentétben meglepően erősek. A kicsi GSR BOSCH-csavarozó már rég megtérült, de a mini körfűrész, a sarokcsiszoló, a kézi körfűrész és társai mind nagyobb megbecsülésnek örvednek. Hogy a legfontosabb és legtöbbet használt szerszámaimat tartozékokkal együtt az L-BOXX-ba biztonságosan és rendszerezetten el tudjam helyezni, megfelelő szerszámbetétet kerestem hozzá.  Így találtam rá a Sortimo konfigurátorra, aminek segítségével a koffer betétjeimet tökéletesen testreszabhatom, pontosan úgy, ahogy erre nekem szükségem van:

Egyszerűen szeretem a gépeimet rendezetten és mindenekelőtt biztonságosan tárolni. Ilyen okoknál fogva az L-BOXX-omhoz egy kofferbetétet konfiguráltam, amibe egy sarokcsiszoló és egy akkus csavarozó fér a hozzájuk tartozó töltővel, bit-készlettel és 3 akkumulátorral együtt.

Johannes Fendt, szenvedélyes házépítő

Az online konfigurátor megadja a minimálisan betartandó távolságokat, és figyelmeztet arra is, ha valamit rosszul helyeznék el. Ily módon a kialakítás során semmit sem lehet elrontani, nagyon egyszerűvé és kényelmessé válik egy ilyen doboz tervezése. A szivacsos kofferbetét lehetővé teszi számomra, hogy optimálisan használjam ki az L-BOXX-omban a helyet, így minden a helyére kerül. 😉

Johannes Fendt mellett további vevőkkel is beszéltünk, hogy megnézzük az ő konfigurációjukat is:

Vevői példa #2 – mySortimo kofferbetét az SR5 fiókhoz

A következő cikkben a vevő szerviz kocsijában az akkumulátorok tárolásához volt szükség egy központi helyre. Itt is az iparos döntött arról, hogy mySortimo kofferbetétet vásároljon, mivel a betétet pontosan úgy tudja megtervezni, ahogyan erre neki szüksége van. Lehetősége van arra is, hogy az elkészített konfigurációt a saját mySortimo fiókjában tárolja, hogy ezt adott esetben, egy későbbi időpontban egy további járműhöz utánrendelhesse.

Az akkuk és adapterek eddig több dobozban voltak tárolva, szétszórtan. A fogyasztónak viszont szüksége volt egy olyan megoldásra, ami kevés helyet foglal, továbbá eszközeit központilag, rendezetten tárolhatja a jármű állványrendszerének egyik fiókjában. A vevő emiatt a képen látható kofferbetétet konfigurálta a meglévő SR5 állványrendszerében használatos 3-as szélességű fiókjához.

A mySortimo kofferbetéttel a töltők, akkuk és adapterek nem csak biztonságosan és átláthatóan tárolhatók, hanem a munkanap végén egy szempillantás alatt megbizonyosodhatunk arról, hogy minden egyes akkumulátor a helyére került. 😉

Vevői példa #3 – mySortimo kofferbetét egy fiókhoz az sContainer-ben

Egy Sortimo által feltalált különlegesség a kifejezetten a vízvezeték-szerelőknek kitalált és felszerelt sContainer. Az sContainer-t több napos építkezéseken, a helyszínen használják, így a legfontosabb gépek, szerszámok és szerelési anyagok az építkezés idején közvetlenül a helyszínen hozzáférhetők.

Ebben az sContainer-ben egy XL-BOXX található, amelyben egy Rems prés került elhelyezésre. Hogy a BOXX-ban ne kelljen mindig a nehéz préspofákat cipelni, a vevő magának konfigurált az alatta található SR5 polcrendszer fiókjához egy méretre szabott szivacsbetétet a mySortimo kofferbetétből.
A drága préspofák tökéletesen védve vannak a szivacsbetétben, és igény szerint egyszerűen kivehetők a fiókból, és átpakolhatók az XL-BOXX-ba. További előny: mivel az sContainer-t normál esetben más és más szerelő használja, az építkezés végeztével egy nagyon gyors leltárt kell tudni készíteni az értékes szerszámok miatt. A mySortimo kofferbetétek révén ez a leltár egy pillanat alatt elvégezhető, mivel azonnal látszik, ha valami hiányzik. A mySortimo kofferbetétek tehát biztonságos, optimális és az Ön igényeinek megfelelő tárolást biztosítanak, továbbá időt, ezáltal pénzt takarítanak meg Ön számára!

Ha szeretné szerszámait és gépeit „Sortimo-kondíciók” mellett biztonságosan tárolni és szállítani, próbálja ki a mySortimo kofferbetét konfigurátort!  

Kapcsolatfelvételi űrlap