Egyedi szerszámbetétek egyedi igényekhez – a mySortimo betét lehetőséget biztosít Önnek ahhoz, hogy a céges és magán igényeinek megfelelő, méretre szabott szerszámbetétet készíttessen bármely Sortimo tárolórekeszbe, legyen szó akár kofferről, akár fiókról.  Ebben a cikkben 3 vevői példát hozunk a gyakorlatból.

A legutóbbi blogunkban 6 okot említettünk, amelyek a mySortimo kofferbetétek felhasználási lehetőségeiről szólnak. Mivel nem csak elméleti felhasználási lehetőségekre szeretnénk hagyatkozni, most 3 olyan felhasználói példát hoztunk Önöknek a gyakorlatból, amelyek a vevőinktől származnak. Vevőinket a mySortimo kofferbetétek használatának első 1-2 hetében kérdeztük tapasztalataikról.

Hogy milyen felhasználási céllal lettek így konfigurálva a betétek és miért pont a mySortimo betétekre esett a választás, többek között Kocsis Jánostól, házépítőtől kérdeztük:

Vevői példa #1 – mySortimo kofferbetét az L-BOXX 136-ban

„Mint nagy BOSCH-fan a szervizautómat legszívesebben BOSCH 12 V-os rendszerrel szerelem fel. Szeretem, hogy a szerszámok kézreállóak és méretükkel ellentétben meglepően erősek. A kicsi GSR BOSCH-csavarozó már rég megtérült, de a mini körfűrész, a sarokcsiszoló, a kézi körfűrész és társai mind nagyobb megbecsülésnek örvednek. Hogy a legfontosabb és legtöbbet használt szerszámaimat tartozékokkal együtt az L-BOXX-ba biztonságosan és rendszerezetten el tudjam helyezni, megfelelő szerszámbetétet kerestem hozzá. Így találtam rá a mySortimo Inlay megoldásárára. Ennek köszönhetően a Sortimo teljesen az igényeimre szabta a koffer betétjeimet, pontosan olyan elrendezésben, ahogy én mondtam vagy szerettem volna.”

„Egyszerűen szeretem a gépeimet rendezetten és mindenekelőtt biztonságosan tárolni. Ilyen okoknál fogva az L-BOXX-omhoz egy kofferbetétet konfigurált nekem a Sortimo, amibe egy sarokcsiszoló és egy akkus csavarozó fér a hozzájuk tartozó töltővel, bit-készlettel és 3 akkumulátorral együtt.” – fejtette ki nekünk ügyfelünk, János.

A konfigurátor pontosan megadja a minimálisan betartandó távolságokat, és figyelmeztet arra is, ha valamit rosszul helyeznénk el. Ily módon a kialakítás során semmit sem lehet elrontani, nagyon egyszerűvé és kényelmessé válik egy ilyen kofferbetét tervezése. „A szivacsos kofferbetét lehetővé teszi számomra, hogy optimálisan használjam ki az L-BOXX-omban a helyet, így minden a helyére kerül. 😉”

Kocsis János mellett további vevőkkel is beszéltünk, hogy megnézzük az ő konfigurációjukat is:

Vevői példa #2 – mySortimo kofferbetét az SR5 fiókhoz

Második példaként az ügyfelünk szervizautójában volt szükség az akkumulátorok átlátható tárolására egy fix kialakításra. Itt is azért választotta ügyfelünk a mySortimo kofferbetétet, mivel a betétet pontosan úgy terveztük meg számára, ahogyan erre neki szüksége van. A konfigurációt az ő nevéhez rendeltük és elmentettük, így amennyiben újra szeretné rendelni vagy átterveztetni, pillanatok alatt meg tudjuk ezt tenni.

Az akkuk és adapterek eddig több dobozban voltak tárolva, szétszórtan. A fogyasztónak viszont szüksége volt egy olyan megoldásra, ami kevés helyet foglal, továbbá eszközeit központilag, rendezetten tárolhatja a jármű állványrendszerének egyik fiókjában. A vevőnknek emiatt a képen látható kofferbetétet konfiguráltuk a meglévő SR5 állványrendszerében használatos 3-as szélességű (732 mm széles) fiókjához.

A mySortimo kofferbetéttel a töltők, akkuk és adapterek nem csak biztonságosan és átláthatóan tárolhatók, hanem a munkanap végén egy szempillantás alatt megbizonyosodhatunk arról, hogy minden egyes akkumulátor a helyére került. 😉

Vevői példa #3 – mySortimo kofferbetét egy fiókhoz az sContainer-ben

Egy Sortimo által feltalált különlegesség a kifejezetten a vízvezeték-szerelőknek kitalált és felszerelt sContainer. Az sContainer-t több napos építkezéseken, a helyszínen használják, így a legfontosabb gépek, szerszámok és szerelési anyagok az építkezés idején közvetlenül a helyszínen hozzáférhetők.

Ebben az sContainer-ben egy XL-BOXX található, amelyben egy Rems prés került elhelyezésre. Hogy a BOXX-ban ne kelljen mindig a nehéz préspofákat cipelni, a vevő magának konfigurált az alatta található SR5 polcrendszer fiókjához egy méretre szabott szivacsbetétet a mySortimo kofferbetétből.


A drága préspofák tökéletesen védve vannak a szivacsbetétben, és igény szerint egyszerűen kivehetők a fiókból, és átpakolhatók az XL-BOXX-ba. További előny: mivel az sContainer-t normál esetben más és más szerelő használja, az építkezés végeztével egy nagyon gyors leltárt kell tudni készíteni az értékes szerszámok miatt. A mySortimo kofferbetétek révén ez a leltár egy pillanat alatt elvégezhető, mivel azonnal látszik, ha valami hiányzik. A mySortimo kofferbetétek tehát biztonságos, optimális és az Ön igényeinek megfelelő tárolást biztosítanak, továbbá időt, ezáltal pénzt takarítanak meg Ön számára!

Ha szeretné szerszámait és gépeit átláthatóan és biztonságosan tárolni, szállítani, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!